Η Χριστίνα Ορφανίδου, το βράδυ της Τετάρτης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα λίγους μήνες μετά τον σάλο που προκλήθηκε γύρω από το όνομα της. Αιτία για αυτόν ήταν πως η πρώην παίκτρια του Big Brother βρέθηκε να πρωταγωνιστεί, παρά τη θέληση της, σε υπόθεση revenge porn».

Συγκεκριμένα, η Χριστίνα Ορφανίδου εξομολογήθηκε πως «στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού».

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πως θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομά μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς».

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα» πρόσθεσε η Χριστίνα Ορφανίδου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, με την δημοσιογράφο Τασούλα Παπανικολάου να αποκαλύπτει πως σήμερα η πρώην παίκτρια του Big Brother ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη.