Η Χριστίνα Παππά έχει γίνει εδώ και λίγο καιρό γιαγια και το κοινό δεν σταματά να σχολιάζει τις εμφανίσεις της.

Η Χριστίνα Παππά διαβάζοντας τα σχόλια κάτω από αναρτήσεις της στα social media, θέλησε να δώσει μια απάντηση, δίνοντας παράλληλα μια συμβουλή στους επικριτές της.

Πρόσφατα, η ίδια ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok και ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται για την εμφάνιση και την ηλικία της.

Όσα είπε η Χριστίνα Παππά: 

«Ναι έχω μεγαλώσει, ναι είμαι 100 χρονών, ναι έχω κυτταρίτιδα, ναι έχω παχάκια, έχω κοιλιά, ποτέ δεν ασχολήθηκα αν είμαι όμορφη ή άσχημη και ούτε και με ενδιαφέρει. Ζω την κάθε στιγμή μου σαν να είναι η τελευταία. Έχω μία υπέροχη καρδιά, μια αγνή ψυχή, βρίσκω πάντα το καλό και το θετικό, δεν κακολογώ ποτέ κανέναν. Τώρα αν εσείς ασχολείστε, αν υπάρχουν χοντρές γυναίκες, που το θεωρώ ντροπή, γιατί κάθε γυναίκα έχει την προσωπικότητά της, εσείς οι πολύ λίγοι μετρημένοι στα δάχτυλα, που δεν έχετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο, αλλά με τις ζωές των άλλων, κάθεστε για να κρίνετε και να γράψετε ένα κακό σχόλιο, ειλικρινά σας λυπάμαι. Συμβουλή: “Κάντε λίγο σεξ παραπάνω μπας και ξελαμπικάρει το μυαλουδάκι σας”. Όταν έχεις καλή ψυχή, και δεν κακολογείς, περνάς πάντα ωραία. Και εγώ θα ζω τη στιγμή μου και τις μέρες μου κάθε μέρα», είπε η Χριστίνα Παππά.

Μάλιστα, στο βίντεό που ανήρτησε η Χριστίνα Παππά έγραψε: «Η ψυχή μου θα παραμείνει μικρού παιδιού! Βλέπω πάντα το καλό! Βλέπω πάντα το όμορφο και όχι το άσχημο! Η ζωή δεν έχει ηλικία! Δεν έχετε ζωή καλή, εσείς οι ελάχιστοι και ασχολείστε με τις ζωές των άλλων! Βρε χαρείτε λίγο! Η ζωή περνά και δεν ξαναγυρνά. Κάρμα».

@christinapappa827♬ πρωτότυπος ήχος – christinapappa827