Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στην σύντομη εμπειρία που βίωσε στο Asia Express αλλά και την τηλεοπτική πραγματικότητα.

Θα ήθελα να μου πείτε για την εμπειρία σας στο Asia Express.

Ήταν καταπληκτική, αλλάζει όλη σου η φιλοσοφία, τα πιστεύω σου. Ήταν από τα πιο ωραία πράγματα που έχω κάνει. Είναι ότι πιο όμορφο έχει γίνει στην τηλεόραση σε σχέση με παιχνίδι. Αυτά τα προγράμματα σε βάζουν σε μια διαδικασία να νιώθεις ότι κάνει κάποιο αγώνισμα ή αθλητισμό. Έμαθα, έτρεξα, ανακάλυψα και ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Δυστυχώς αποχώρησα με τον Δημήτρη διότι υπήρξε ένα πρόβλημα απρόβλεπτο και έπρεπε να φύγω. Δόξα τω Θεώ είμαι καλά και η δυσκολία αυτή ξεπεράστηκε.

Τηλεοπτικά σήμερα τι σας φέρνει μεγαλύτερη απογοήτευση;

Τα κουτσομπολιά και δεν μπορώ την ανακύκλωση. Κάνεις ζάπινγκ και ακούς συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Νομίζω θα έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές. Καθημερινά βλέπουμε πράγματα που έχουν χιλιοειπωθεί και ζούμε σε μια χώρα με μικρό πληθυσμό. Καλό είναι να μαθαίνουμε και τα νέα της showbiz γιατί πάντα ενδιαφέρει αλλά νομίζω υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντα θέματα