Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν παραχώρησε η Χριστίνα Παππά, η οποία μίλησε για τη μοναξιά αλλά και την ζήλια σε προηγούμενες της σχέσεις, ενώ παραδέχτηκε πως νιώθει καλύτερα να είναι μόνη της γιατί ο έρωτας είναι μια τρέλα.

Σου λείπει ένας σύντροφος σήμερα;

Υπάρχουν στιγμές που μου λείπει αλλά είναι και στιγμές που νιώθω ότι είμαι πολύ καλά. Εγώ έχω μάθει να δουλεύω μόνη μου, να στέκομαι στα πόδια μόνη μου, να κοιμάμαι ότι ώρα θέλω, να ξυπνάω ότι ώρα θέλω. Δυστυχώς όταν είσαι σε μια σχέση κάνεις συμβιβασμούς. Επιπλέον δουλεύω τόσο πολύ που δεν υπάρχει χρόνος για μια νέα σχέση.

Είχατε δηλώσει πως πιστεύετε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. «Στις σχέσεις μου τάιζα πολύ τους συντρόφους μου για να τους παχύνω, γιατί ζήλευα». Τι άλλο μπορεί να κάνει η Χριστίνα Παππά όταν ζηλεύει;

Η Χριστίνα Παππά όταν ζηλεύει μπορεί να κάνει τα πάντα, φέρνει τα πάνω κάτω. Γι’ αυτό λέω καλύτερα μόνη μου πλέον γιατί ο έρωτας είναι και τρέλα. Μικρή είμαι ακόμα, μέχρι να μεγαλώσω. Έχω παρακολουθήσει, έχω ψάξει κινητό. Έχω μια αλάνθαστη διαίσθηση και όσες φορές έχει γίνει κάτι, έχει γίνει από διαίσθηση. Οι φίλοι μου μού έλεγαν είσαι τρελή, αλλά όσες φορές το ένιωθα όντως συνέβαιναν πράγματα.