Στην Τήνο ταξίδεψαν η Χριστίνα Παππά μαζί με τον γιο της Δημήτρη Παππά, την σύντροφό του, Άννα Μπεζάν και φυσικά την 9 μηνών κόρη τους. Ο επιχειρηματίας, ο οποίος πριν από λίγους μήνες έγινε πατέρας για πρώτη φορά, περνά τον περισσότερο χρόνο της ημέρας του με την οικογένειά του.

Σύσσωμη λοιπόν η οικογένεια επισκέφθηκε τον Ναό της Παναγίας της Τήνου, όπου και πόζαρε από τον εξωτερικό χώρο, ανεβάζοντας στα social media σχετικά στιγμιότυπα.

«Το συννεφάκι της εγκυμοσύνης και της γέννας δεν μπορούσα να το διαχειριστώ λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Μου στοίχισε που άφησα την δουλειά μου πίσω, αλλά πιστεύω πως είμαι γεννημένη μαμά», είχε δηλώσει η Άννα Μπεζάν σε συνέντευξή της στο Mega.

Στο πλευρό τους διαρκώς η Χριστίνα Παππά, η οποία απολαμβάνει τον νέο της ρόλο ως γιαγιά.

«Προσπαθώ να μην ζαλίζω τα παιδιά αλλά τελικά τα ζαλίζω. Η Άννα είναι τρομερά έξυπνη, εγώ της βγάζω το καπέλο. Είναι ικανή που έχει αντιμετωπίσει αυτά που έχει αντιμετωπίσει. Η μικρή θα πάρει το όνομα Χριστίνα – Νεκταρία γιατί έχω κάνει τάμα στον Άγιο Νεκτάριο», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Χριστίνα Παππά στην εκπομπή «Ελένη».

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψη της οικογένειας στην Παναγία της Τήνου: