Τα γενέθλιά της γιόρτασε η Ασημίνα Χατζηανδρέου και δέχθηκε αμέτρητες ευχές από τους φίλους της αλλά και από τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Ο γνωστός τραγουδιστής συγκεκριμένα θέλησε να ευχηθεί και δημοσίως στην αγαπημένη του με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια.

Ο Χρήστος Δάντης ανέβασε στο Ιnstagram κοινή της φωτογραφία, γράφοντας: «Χρόνια πολλά γελαστούλα μου, να είσαι υγιής, πάντα γελαστή, να μας τρολάρεις όλους και να μην φοβάσαι τίποτα (που δε φοβάσαι δηλαδή)», ήταν η ανάρτηση του τραγουδιστή.

Πρόσφατα το ζευγάρι αποκάλυψε στην κάμερα τον τσακωμό του, όταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου αναφέρθηκε στην παρεξήγηση με τον Χρήστο Δάντη: «Δεν είμαι σε καλή φάση. Είχαμε μια παρεξήγηση με τον Χρήστο και δεν ήμουν πολύ καλά τελευταία. Αλλά εντάξει, θα τη λύσουμε και θα προχωρήσουμε. Η σχέση μας είναι επίσημη, δεν χρειάζεται να φορέσω κάποιο δαχτυλίδι», είχε δηλώσει.

Ενώ με τη σειρά του ο Χρήστος Δάντης απάντησε σε σχετική ερώτηση των δημοσιογράφων: «Όλοι οι άνθρωποι τσακώνονται αλλά αυτό δεν είναι θέμα που μας αφορά σήμερα, εδώ είμαστε για άλλο λόγο».