Ο Χρήστος Μάστορας είναι και πάλι καλά, μετά από δύο δύσκολες βδομάδες που πέρασε με την υγεία του και χρειάστηκε να αναβάλει τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται με τον Σάκη Ρουβά και την Αναστασία το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής το μεσημέρι της Πέμπτης 15/2 με μία μακροσκελή του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram εξήγησε ότι διαγνώστηκε με δακρυοαδενίτιδα, η οποία δημιουργήθηκε λόγω Covid-19.

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μερικές σχετικές φωτογραφίες γράφοντας στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Συνήθως αδιαφορώ για το τι λέγεται για μένα γιατί έχω ένα πολύ δυνατό στενό κύκλο ανθρώπων που με αγαπούν και τους αγαπώ αδιαπραγμάτευτα και για εκείνους είμαι ο Χρήστος ο Χρηστάρας ο Χρηστάκης που πάντα ήξεραν. Για την οικογένειά μου πεθαίνω για τους φίλους μου που τους έχω από μικρό παιδί πεθαίνω και πεθαίνουν κι αυτοί για μένα.

Έχουμε μια μικρή φυλή, ο ένας είμαστε για τον άλλον. Αυτό με κάνει τόσο ελεύθερο στα επαγγελματικά μου και τόσο ανθεκτικό στην κριτική του κόσμου, στις απόψεις του κόσμου για μένα. Ή μάλλον για τον τύπο που λέγεται Μάστορας. Ακούω κατά καιρούς διάφορες φήμες και έτυχε να ακούσω και τώρα κάποιες άλλες που δεν τιμούν οποίους τις διαδίδουν οπότε Θα ανεβάσω μερικές φωτογραφίες από τις δύο δύσκολες τελευταίες εβδομάδες.

Ο πιο σημαντικός λόγος που τις ανεβάζω είναι όμως για να μοιραστώ την ιστορία μου για την αμφοτερόπλευρη δακρυοαδενίτιδα. Αιτία ο κοβιντ ο άτιμος…Ψάξτε το. Μπορεί και κάποιος από εσάς να υποφέρει από αυτήν αυτό τον καιρό και να μην ξέρει πως να το διαχειριστεί.. Εγώ μπήκα στο νοσοκομείο και είχα την πιο απίστευτη γιατρό την Δήμητρα Π. να με προσέχει σε κάθε βήμα. Είμαι καλά τώρα όποτε πάμε γερά!».

Δείτε την ανάρτηση που έκανε:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras)