Μεγάλη ήταν η προσέλευση κόσμου, που ήρθε για να στηρίξει τα παιδιά με καρκίνο, πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» στο Ξενοδοχείο SEMIRAMIS, την Κυριακή 10 και τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2023.

Η μεγάλη αγκαλιά που άνοιξε για ακόμα μια φορά η ελληνική κοινωνία στο έργο της ΕΛΠΙΔΑΣ στέλνει το πιο φωτεινό και ελπιδοφόρο μήνυμα ότι το όραμα της Ιδρύτριας του Σωματείου Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη παραμένει πιο δυνατό από ποτέ.

Μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές αγάπης και προσφοράς στο πιο ζεστό bazaar της πόλης, το οποίο αποτελεί πια έναν ετήσιο θεσμό κοινωνικής αλληλεγγύης.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία βρέθηκε στην εκδήλωση λίγες ημέρες μετά την είδηση του χωρισμού της από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία δεν αγαπάει ιδιαίτερα την δημοσιότητα, είχε μια ιδιαίτερα διακριτική παρουσία στο event, ενώ για την εμφάνισή της επέλεξε στενό τζιν και πουλόβερ σε κεραμιδί απόχρωση, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με loafers.

Η Χρυσή Βαρδινογιάννη, κόρη του Γιώργου Βαρδινογιάννη και της Αγάπης Πολίτη και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, μετά από πέντε χρόνια κοινής πορείας, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Ο χωρισμός τους έσκασε σαν βόμβα καθώς κανείς δεν το περίμενε!

Τόσο η Χρυσή Βαρδινογιάννη όσο και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο γιατρός» του Alpha, ήταν πάντα χαμηλών τόνων και δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια. Τα λιγοστά πλάνα, όπου τους έχουμε δει μαζί στην πενταετή σχέση τους, ήταν σε θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Φρόντιζαν πάντα να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.