Η Courtney Love στο podcast του Marc Maron «WTF» αποκάλυψε ότι στο «Fight Club», μία από τις πιο διάσημες ταινίες του Brad Pitt, ο ρόλος της Marla Singer, ήταν αρχικά να δοθεί σε εκείνη.

Όπως δήλωσε η τραγουδίστρια και ηθοποιός ωστόσο, αυτό δεν συνέβη, καθώς ο Brad Pitt έπεισε τον σκηνοθέτη να την απολύσει.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Brad Pitt ήθελε επίμονα να υποδυθεί τον θρυλικό τραγουδιστή και frontman των Nirvana, Kurt Cobain, ο οποίος αυτοκτόνησε το 1994.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Courtney Love, η ίδια δεν ήθελε να δώσει τα δικαιώματα στον ίδιο, με αποτέλεσμα την ίδια ημέρα να χάσει τη δουλειά της.

«Δεν θα άφηνα τον Brad να παίξει τον Kurt. Έγινα έξαλλη. Αν δεν καταλαβαίνεις εμένα, δεν θα καταλαβαίνεις τον Kurt και δεν νιώθω ότι το κάνεις, Brad», ήταν η αντίδραση της τραγουδίστριας.

Έτσι, η τραγουδίστρια του συγκροτήματος Hole έλαβε ένα τηλεφώνημα το βράδυ της ίδιας ημέρας, λέγοντάς της πως: «Δεν μπορούν να σε απολύσουν από κάπου που δεν είχες πάρει τη δουλειά».

Λίγες ημέρες μετά την εμφάνισή της στο podcast και την εξομολόγησή της, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία ανάρτηση κατά την οποία εξηγούσε τι συνέβη, υπογραμμίζοντας πως επρόκειτο για μία ιστορία που δεν ήθελε ποτέ να μοιραστεί.

«Ο Brad με εξώθησε στα άκρα. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που δουλεύει ή που ασκεί την εξουσία. Είναι ένα απλό γεγονός και ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Fight Club», έγραψε χαρακτηριστικά η Courtney Love.