Η Courtney Parker ήρθε στην Ελλάδα από το Los Angeles για να συνεργαστεί με την Έλενα Παπαρίζου πριν αρκετά χρόνια. Σήμερα έχει εγκλιματιστεί πλήρως στη ζωή στην Αθήνα, αλλά δεν ήταν πάντα έτσι.

Μιλώντας για εκείνη την εποχή στο περιοδικό «People» αποκαλύπτει το σοκ που βίωσε το πρώτο διάστημα στην Ελλάδα.

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχα ήταν η αντιμετώπιση από άγνωστους άντρες στο δρόμο. Μου έκαναν προσβλητικά σχόλια θεωρώντας πως είμαι ιερόδουλη. Τα άκουγα, αλλά τότε δεν καταλάβαινα τι έλεγαν. Οι φίλοι μου προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν. Έπαθα σοκ γιατί τίποτα πάνω μου δεν παρέπεμπε σε κάτι τέτοιο. Αργότερα κάποιοι σχολίαζαν το λόγο που ένας Έλληνας επιλέγει να κάνει σχέση με μια μαύρη γυναίκα, με αφορμή τη σχέση μου. Με πείραξαν πολύ κάποια σχόλια που έβλεπα στο YouΤube. Τώρα αποφεύγω να διαβάζω τι γράφεται για εμένα. Ξέρω ποια είναι η ζωή μου, οι σχέσεις μου και όλα όσα με αφορούν. Έχω πολύ μικρό κύκλο φίλων και οτιδήποτε λέγεται έξω από αυτόν δεν με απασχολεί» είπε η γνωστή χορεύτρια.

Οι γονείς της ζουν στην Αμερική, προσπαθεί να τους επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί, ενώ μιλούν τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με Facetime. Η Courtney ομολογεί πως δεν της έφεραν αντιρρήσεις όταν έφυγε για να δοκιμάσει την τύχη της σε μια σχεδόν άγνωστη για αυτούς μικρή χώρα της Μεσογείου. «Η μητέρα μου μού είπε ότι πριν γεννηθώ είδε το όνομά μου στα φώτα. Πάντα ήξερε ότι θα κάνω κάτι μεγαλύτερο. Οι γονείς μου με στηρίζουν και με αγαπούν, ακόμα κι αν κάποιες φορές τα πράγματα είναι δύσκολα» εξομολογήθηκε.

Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν τι είναι αυτό που την κρατάει; «Οι φίλοι μου, ο έρωτας της ζωής μου (σ.σ. ο Χρήστος Μάστορας), η οικογένειά μου και ο εαυτός μου. Σκέφτομαι ότι θέλω να είμαι χαρούμενη εδώ και το κάνω να λειτουργήσει».