Στο disco party που διοργανώθηκε στο καινούργιο εστιατόριο του Λάμπρου Λάζαρη βρέθηκε η Δανάη Παππά το βράδυ της Πέμπτης 16 Νοεμβρίου. Οι δυο τους είναι ζευγάρι τα τελευταία πέντε χρόνια και παραμένουν πολύ ερωτευμένοι, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο.

Η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς, Σασμός, βρίσκεται όποτε μπορεί στον νέο χώρο του επιχειρηματία συντρόφου της στον Κεραμεικό, διασκεδάζοντας και περνώντας όμορφες στιγμές.

«Αυτό το μαγαζί έπρεπε να το κάνουμε εδώ, γιατί χάρη στη Δανάη έχω γνωρίσει το καλλιτεχνικό στερέωμα. Κάναμε ένα καλλιτεχνικό στέκι», είπε πρόσφατα ο επιχειρηματίας Λάμπρος Λάζαρης για το νέο του  ξεκίνημα.

«Επέμεινα πάρα πολύ για να διεκδικήσω τη Δανάη», πρόσθεσε, με τη Θεοδώρα του «Σασμού» να επιβεβαιώνει πως η ίδια κρατούσε μία άμυνα στην αρχή της γνωριμίας τους. «Νομίζω ναι… γιατί νομίζω; Eίναι ο έρωτας της ζωής μου. Άμα νιώθεις κάτι γιατί να μην το πεις; Μ’ αρέσει πολύ αυτή η σχέση που είμαστε τώρα και δουλεύουμε πολύ και οι δύο γι’ αυτή τη σχέση», σημείωσε η ηθοποιός.

Για τη βραδινή της έξοδο η Δανάη Παππά επέλεξε ένα παντελόνι σε ίσια γραμμή και σε μωβ έντονη απόχρωση και το συνδύασε με μαύρο στενό τοπ, μαύρα δερμάτινα μποτάκια και oversized σακάκι που είναι μεγάλη τάση τις τελευταίες σεζόν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε όταν ο Λάμπρος Λάζαρης εργαζόταν στο μαγαζί που εμφανιζόταν ο Γιώργος Σαμπάνης. Η Δανάη Παππά εργαζόταν εκεί ως χορεύτρια.

Φωτογραφίες: NDP photo agency