Μετά τον Matt LeBlanc, την Courteney Cox και την Jennifer Aniston, ο David Schwimmer θέλησε να αποχαιρετήσει τον Matthew Perry, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν τρεις εβδομάδες.

Πιο αναλυτικά ο Ross από τα Φιλαράκια κοινοποίησε μια φωτογραφία του με τον Chandler και έγραψε ένα πολύ συγκινητικό κείμενο για τον συνάδερφο και φίλο του.

«Matty, σε ευχαριστώ για τα δέκα απίστευτα χρόνια γέλιου και δημιουργικότητας. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον άψογο κωμικό χρόνο και την ερμηνεία σου. Θα μπορούσες να πάρεις μια απλή γραμμή από το σενάριο και να την κάνεις όπως θες εσύ, με αποτέλεσμα να βγει τόσο εντελώς πρωτότυπο και απρόσμενα αστείο που εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να εκπλήσσει.

Και είχες καρδιά. Ήσουν γενναιόδωρος και τη μοιράστηκες μαζί μας, ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια οικογένεια από έξι ξένους. Αυτή η φωτογραφία είναι από μια από τις αγαπημένες μου στιγμές μαζί σου. Τώρα με κάνει να χαμογελάω και να θρηνώ ταυτόχρονα. Σε φαντάζομαι εκεί ψηλά, κάπου, με το ίδιο λευκό κοστούμι, τα χέρια στις τσέπες, να κοιτάς γύρω και να λες “Θα μπορούσαν να υπάρχουν κι άλλα σύννεφα;”», έγραψε ο David Schwimmer για τον Matthew Perry.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη David Schwimmer (@_schwim_)