Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο στο Tik Tok από τη στιγμή του ατυχήματος που είχε ο Χρήστος Δάντης σε κέντρο διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω ο γνωστός τραγουδιστής ενώ βρισκόταν στην πίστα, η οποία ήταν γεμάτη από λουλούδια, κάνει δύο – τρία βήματα και ξαφνικά πέφτει στο κενό μπροστά από τα πρώτα τραπέζια.

Δείτε το βίντεο:

@_stefanos4 Καλά πήγε αυτό😂 #funny #viral #dantis #skg #nightclub ♬ Tik Tak – Trannos

Την αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε ο τραγουδιστής έκανε η σύντροφός του Ασημίνα Χατζηανδρέου με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Εκ μέρους του συντρόφου μου, Χρήστου Δάντη, ζητούμε συγγνώμη που αναβάλλεται η σημερινή του εμφάνιση λόγω ενός ατυχήματος καθώς βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο και χτύπησε στα πλευρά του και όπως φαίνεται δε μπορεί να συνεχίσει μέχρι να αποφανθεί κάποιος ειδικός. Ευχαριστεί για την κατανόηση και ζητά συγγνώμη».

Σε νέα ανάρτηση που έκανε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο Instagram, είπε ότι ο τραγουδιστής «βυθίστηκε σε μια αυτοσχέδια τάφρο» με αποτέλεσμα «να χτυπήσει στα πλευρά του».

Στη συνέχεια, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσίευσε ακόμη μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χέρι του Χρήστου Δάντη. «Πιστεύω στη δύναμή σου. Όλα καλά θα πάνε. Είμαι δίπλα σου», έγραψε.