Καλεσμένη στην εκπομπή, «Στούντιο 4» της ΕΡΤ ήταν η Δέσποινα Μοιραράκη, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στον πρώτο της γάμο.

«Εγώ παντρεύτηκα πολύ μικρή, 16 στα 17 ήμουν, από πολύ μεγάλο έρωτα την εποχή εκείνη και επειδή είχα μείνει ορφανή από 6 ετών, είδα τον πρώτο μου άντρα ως πατρική φιγούρα, τον είδα προστάτη μου. Με περνούσε 17 χρόνια, τα εξοχικά μας ήταν δίπλα-δίπλα και έτσι γεννήθηκε αυτός ο έρωτας. Τότε εκείνος ήταν παντρεμένος με παιδάκι. Ήταν πολύ σκανδαλώδες αυτό, ειδικά για εκείνη την εποχή. Είναι κάποια πράγματα που τώρα τα σκέφτομαι και λέω ότι δεν θα τα έκανα. Αυτό, ας πούμε, τώρα δεν το έχω ξαναπεί, βγήκε εδώ μέσα από εσάς», είπε αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη.

Στη συνέχεια η Δέσποινα Μοιραράκη πρόσθεσε: «Το είχα πει και στον δεύτερό μου σύζυγο ότι ήταν ένας έρωτας της παιδικότητάς μου, το είχα ανάγκη. Είχα ανάγκη την πατρική φιγούρα, την προστασία, τη φροντίδα και, επειδή ήταν και μεγαλύτερός μου, αυτό μου το παρείχε.

Διαφώνησε όλο μου το σόι για αυτό τον γάμο την εποχή εκείνη και ήταν λίγο πάλη. Πιστεύω ότι και εκείνος με αγάπησε, γιατί ήταν παντρεμένος και πήρε διαζύγιο για να μπορέσουμε να παντρευτούμε.

Μάλιστα, το παιδάκι που είχε από τον πρώτο του γάμο είναι το παιδί που έχω μέχρι σήμερα, ο τρίτος γιος».

«Λέω ότι “πιστεύω ότι κι εκείνος με αγάπησε”, γιατί στην πορεία της κοινής μας ζωής αυτά που μου έκανε δεν μπορώ να πιστέψω ότι τα κάνει ένας άνθρωπος στη γυναίκα του παιδιού του. Αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί και να ήταν καλύτερος στη συμπεριφορά του», κατέληξε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Σε άλλο σημείο η Δέσποινα Μοιραράκη αποκάλυψε πως στον πρώτο της γάμο υπέστη ξυλοδαρμό και βωμολοχίες.