Μια αποκαλυπτική εμφάνιση στην Κύπρο πραγματοποίησε το βράδυ της Τετάρτης 8 Νοεμβρίου στα Super Music Awards 2023 η Δέσποινα Βανδή.

Η δημοφιλής Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μία μαύρη ολόσωμη φόρμα με ανοίγματα της Σίλιας Κριθαριώτη και κρατώντας ένα μαστίγιο στο χέρι. Η Δέσποινα Βανδή τραγούδησε τα τελευταία της hits και καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που ήταν εκεί.

Η ίδια φαίνεται να μη δίνει καμία σημασία στα κακεντρεχή σχόλια για τις αποκαλυπτικές και σέξι εμφανίσεις της στο stage.

@panikrecords Ya Habibi…#yahabibi #kings #despinavandi #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

 

@panikrecords Σ’αγαπάω και δεν πάω καλά…#despinavandi #sagapaokaidenpaokala #superfmmusicawards #superfmradio #cityofdreamsmediterranean #sma23 #panikrecords #greekmusic #greeksongs #foryou ♬ πρωτότυπος ήχος – Panik Records

Η Δέσποινα Βανδή βραβεύτηκε ως «SUPER Adult Γυναίκα» και θέλησε να αφιερώσει το βραβείο της, στις «γυναίκες εκείνες που ζουν τη ζωή τους όπως θέλουν και όχι όπως ορίζουν τα θέλω των άλλων».

Συγκεκριμένα, δήλωσε κατά την παραλαβή του βραβείου: «Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το βραβείο σε όλες αυτές τις υπέροχες γυναίκες που διεκδικούν την ευτυχία τους, σε όποια φάση της ζωής τους. Σε όλες τις γυναίκες που ζουν τη ζωή τους με βάση τα δικά τους θέλω και όχι με βάση τα θέλω των άλλων. Σας αγαπώ και είμαι δίπλα σας».

@greektvision #greektvision #ελλαδα #ελλαδατικτοκ #greektiktoks #greekfypage #greektiktoker #βανδη ♬ original sound – GreekTVision 📺