Η Δέσποινα Βανδή ήταν καλεσμένη στο After Dark με τον Θέμη Γεωργαντά και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της, τα παιδιά της, αλλά και τη νέα της ζωή δίπλα στον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή τόνισε σχετικά με την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του ηθοποιού πόσο τυχερή νιώθει που βρέθηκε παρών την κρίσιμη στιγμή και οδήγησε η ίδια τον σύντροφό της στο νοσοκομείο.

Αρχικά, η Δέσποινα Βανδή είπε: «Το βίωσα ως ευλογία περισσότερο. Γιατί μας έτυχε, μάλλον του έτυχε και γω το βίωσα δίπλα του, με τον τρόπο που το βιώσαμε, δεν ήταν κάτι που τρομάξαμε. Έναν πόνο ένιωθε που νόμιζε ότι είναι από στρες».

Στην συνέχεια, η δημοφιλής τραγουδίστρια ανέφερε: «Έγιναν όμως όλα τόσο γρήγορα που από το σοκ δεν πρόλαβα να μπω στη φάση τι μπορεί να πάθει ο Βασίλης. Και από τη στιγμή που έγιναν όλα τόσο γρήγορα και είπαν οι γιατροί πως είναι όλα καλά, είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να λείπω και να είμαι σε μια συναυλία ή θα μπορούσε να είχε κοιμηθεί. Νομίζω πως ήταν αναπόφευκτο να συμβεί οπότε, μιας και συνέβη, συνέβη κάτω από καλές συνθήκες, αν μπορώ να το πω έτσι. Δηλαδή είπα “σ’ ευχαριστώ Θεέ μου” γιατί το προλάβαμε, ήταν αντιμετωπίσιμο και αυτό κρατάω. Μόνο ευγνωμοσύνη κρατάω από αυτό που συνέβη».

Σε άλλο μέρος, η Δέσποινα Βανδή πρόσθεσε με αφορμή τη σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη: «Αυτό που οφείλουμε είναι κατ’ αρχάς να αγαπάμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας. Νομίζω ότι οφείλουμε να αγαπήσουμε και να σεβαστούμε πρώτα οι ίδιοι τον εαυτό μας για να το εισπράξουμε αυτό κι από τους άλλους. Όταν δίνεις και παίρνεις έτσι αγάπη, αισθάνεσαι μια πληρότητα και όλο αυτό το πράγμα ρέει ρε παιδί μου. Τα τελευταία χρόνια νιώθω πως αγάπησα περισσότερο τον εαυτό μου. Στον Βασίλη αγαπώ πάρα πολλά πράγματα».

Τέλος, για τις φήμες που τους θέλουν να παντρεύονται απάντησε: «Δεν είναι κάτι που με απασχολεί ο γάμος. Οι δυο μας να περνάμε καλά. Αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Αν ο Βασίλης ήταν τραγούδι θα ήταν ο Γυρισμός».