Έναν δυνατό έρωτα στο πλευρό του Βασίλη Μπισμπίκη βιώνει τα τελευταία δύο χρόνια η Δέσποινα Βανδή.

Οι δυο τους πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Πρόσφατα η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης ταξίδεψαν στις ΗΠΑ καθώς η τραγουδίστρια θα παραχωρήσει κάποιες μοναδικές συναυλίες για τους Έλληνες ομογενείς.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε ένα διάλειμμα από τα τηλεοπτικά γυρίσματα του «Σασμού» για να βρεθεί στο πλευρό της τραγουδίστριας.

Μαζί απολαμβάνουν υπέροχες στιγμές στην Νέα Υόρκη, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από τις βόλτες τους.

Ο hairstylist των celebrities Δημήτρης Γιαννέτος ήταν εκείνος που δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη από το ταξίδι τους στην Νέα Υόρκη.

Η γνωριμία και ο έρωτας του ζευγαριού

Στα στούντιο ΚΑ.ΠΑ γεννήθηκε ο έρωτάς του με τη Δέσποινα Βανδή, όταν ο ηθοποιός βρισκόταν στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών, στα διαλείμματα ανυπομονούσε να συναντήσει την τραγουδίστρια, η οποία την ίδια ώρα έκανε γυρίσματα σε διπλανό στούντιο για το J2US.

Το φλερτ του Βασίλη Μπισμπίκη προς τη Δέσποινα Βανδή ήταν επίμονο πλην διακριτικό. Η Δέσποινα Βανδή, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! ο Βασίλης Μπισμπίκης ήταν αυτός που τη διεκδίκησε δυναμικά ήδη από την πρώτη τους επαφή στο εξοχικό του κοινού τους φίλου Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο, το καλοκαίρι του 2021.

Μετά τις φήμες ότι είναι μαζί, ήρθε και η επιβεβαίωση. Οι δυο τους επέλεξαν να διασκεδάσουν και να σιγοτραγουδήσουν ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα διακριτικό, φοιτητικό κουτούκι στην καρδιά των Εξαρχείων, λίγα μέτρα από την πλατεία και απέναντι από το Πολυτεχνείο.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα απόμερο τραπεζάκι στο κουτούκι «Ναυάγιο των Αγγέλων», όμως έγινε εύκολα αντιληπτό από τους θαμώνες.

(Οκτώβριος του 2021)

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκαν περί τα τέλη Νοεμβρίου του 2021 στο νυχτερινό μαγαζί στο οποίο τραγουδούσαν ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός.

Η Δέσποινα Βανδή, όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε ο Γιώργος Τσαλίκης στο Instagram, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα των δύο καλλιτεχνών και ανέβηκε στη σκηνή. Τραγούδησε το «Στην Αυλή του Παραδείσου», έδειξε προς το μέρος του ηθοποιού και μάλιστα ο Γιώργος Τσαλίκης του φώναξε «Βασίλη ακούς; Θα μείνει λέει το κορίτσι» με τον Βασίλη Μπισμπίκη να ανταποκρίνεται με χαμόγελο στο «πείραγμα» του τραγουδιστή.

(Νοέμβριος το 2021)

 

Τον Δεκέμβριο του 2021 ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

«Ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά. Όταν βγαίνω με τη Δέσποινα, είμαι 100% ελεύθερος. Δε με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι και δε γίνεται κι αλλιώς. Δεν κρύβομαι, δε με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν βγω έξω, θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου, είμαι ευτυχισμένος. Παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη και είναι αμοιβαίο» είχε πει μεταξύ άλλων.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης μία εβδομάδα μετά το ρομαντικό ταξίδι τους στη Ρώμη, έκαναν την πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση επιβεβαιώνοντας όλους όσοι τους ήθελαν ζευγάρι, στα εγκαίνια της ανωτέρας σχολής υποκριτικής Τεχνών 100 του Λάκη Λαζόπουλου.

Οι δυο τους έκαναν την αρχή και από τότε τους έχουμε δει αρκετές φορές μαζί, καθώς δεν κρύβονται αλλά ούτε και προσπαθούν να πουλήσουν τη σχέση τους.

H Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης αποτελούν, αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει η Δέσποινα Βανδή σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town, από τη πρώτη στιγμή που συνάντησαν ο ένας τον άλλο υπήρξε ανάμεσά τους μια ανεξήγητη οικειότητα και ένας ηλεκτρισμός που εξελίχθηκε σε έρωτα.

«Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο απέναντι στον εαυτό μου, στα παιδιά μου και στον άνθρωπο που είχα δίπλα μου τέλος πάντων όλα αυτά τα χρόνια να χωρίσω, δεν σήκωνε δεύτερη κουβέντα» είχε παραδεχτεί με απόλυτη ειλικρίνεια στην ίδια συνέντευξη η Δέσποινα Βανδή.