Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσφατα  βρέθηκε στο θέατρο Ολύμπιον για την προβολή της ταινίας «Τα παιδιά του χειμώνα» του Αλεξάντερ Πέιν στο πλαίσιο του φεστιβάλ Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, όταν της είπαν πως η θέση της ήταν δίπλα στην Έφη Αχτσιόγλου, εκείνη αρνήθηκε να καθίσει εκεί.

Ο σύντροφός της και βουλευτής, Διαμαντής Καραναστάσης μιλώντας στην εκπομπή «T-Live» απάντησε για το συμβάν.

«Αυτό είναι ψέμα και είναι θλιβερό ότι κάποιοι πολιτικοί ζητούν με αυτόν τον τρόπο πέντε λεπτά δημοσιότητας. Στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης δεν υπάρχουν καθορισμένες θέσεις, μπαίνει ο καθένας και όπου βρει θέση, κάθεται.

Με τη Ζωή πήγαμε αρκετά νωρίς στην αίθουσα, καθίσαμε στη μέση μιας σειράς, δεν μου άρεσε εμένα εκεί, η Ζωή δεν πρόσεξε καν την Έφη Αχτσιόγλου, δεν το ήξερε καν. Πιάσαμε λοιπόν τον καλό μου φίλο και διευθυντή του φεστιβάλ και μας έβαλε δίπλα στον σκηνοθέτη.

Είναι τόσο απλό. Κανείς δεν ασχολήθηκε με κανέναν. Δεν ασχολούμαστε με την κυρία Αχτσιόγλου ούτε με την άλλη κυρία. Αν θέλει κάποιος να πάρει ένα λεπτό δημοσιότητας από το φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, ας μην το πάρει με αυτόν τον τρόπο. Είναι ψέματα αυτά που λέγονται. Είναι θλιβερό το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να κάνει πολιτική πρωινάδικου. Είναι θλιβερό να βλέπω τα πρωινάδικα να ασχολούνται με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης.