Η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες, στις αρχές του Δεκεμβρίου θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας με κουμπάρα μία παιδική φίλη του ευρωβουλευτή και επιχειρηματία.

Η αναγγελία του γάμου τους

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής» ανέφερε χαρακτηριστικά η αναγγελία του γάμου τους.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον επικείμενο γάμο τους, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης έχει ευχαριστήσει ευγενικά, τόσο τον Απόστολο Μαγγηριάδη όσο και τους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο, που του ευχήθηκαν στον αέρα των εκπομπών τους που βρέθηκε καλεσμένος.

Από την άλλη, η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε την Δήμητρα Ματσούκα μετά το τέλος της θεατρικής της παράστασης. Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τον γάμο της με τον Πέτρο Κόκκαλη, ωστόσο δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση παρά τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου. Αντιθέτως αποχώρησε βιαστική.