Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Δημήτρης Φιντιρίκος μετά τη διάρρηξη που σημειώθηκε στο σπίτι του όσο εκείνος βρισκόταν εκτός Αθηνών με την σύντροφό του Κατερίνα Δαλάκα για τις πασχαλινές τους διακοπές.

«Δυστυχώς, ενώ περάσαμε πολύ όμορφα, υπήρχε μια κρυμμένη έκπληξη, να στεναχωρηθούμε λίγο. Ευτυχώς όμως δεν υπήρξε τραυματισμός της κοπέλας στο σπίτι. Η αστυνομία έφτασε αμέσως στο σπίτι μου, έκαναν τις έρευνές τους, πήραν αποτυπώματα, dna και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο που έπρεπε να πάρει για τις έρευνες για τους δράστες», είπε αρχικά ο Δημήτρης Φιντιρίκος.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μόλις μου στείλανε και είδα το βίντεο από τις κάμερες, δε μπορούσα να μιλήσω με την κοπέλα στο σπίτι γιατί ήταν σε λιπόθυμη κατάσταση. Καταλαβαίνετε ότι με το να ακούς αυτές τις κραυγές και μόνο με λίγη φαντασία να σκέφτεσαι ότι ο άνθρωπος που έχεις τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι σου έχει αντικρίσει έναν μέσα στο δωμάτιό σου, είναι τραγικό.

Η κοπέλα είναι σε δύσκολη κατάσταση. Είναι με ηρεμιστικά. Ευτυχώς δεν έπαθε κάτι χειρότερο γιατί ήταν πάρα πολύ εύκολο να συμβεί κάτι καθώς ήρθε σε πολύ κοντινή επαφή μαζί της. Δεν έχουμε αναγνωρίσει τους ανθρώπους καθώς ο ένας από τους δυο που μπήκε μέσα φόραγε κουκούλα.

Απ’ ό,τι έμαθα πριν λίγες ημέρες είχαν μπει και σε ένα άλλο σπίτι στη Γλυφάδα άνθρωποι με παρόμοια χαρακτηριστικά. Πρόκειται για επαγγελματίες. Ακροβάτες θα έλεγα γιατί σκαρφάλωσαν στον δεύτερο όροφο που είναι σε μεγάλο ύψος. Σίγουρα ήταν επαγγελματίες. Δεν έχουν σημασία τα ρολόγια που έκλεψαν. Δεν έχει καμία σημασία αυτό. Σημασία για μένα έχει το ότι η κοπέλα που έχω τόσα χρόνια στο σπίτι έζησε αυτό. Και μόνο που σκέφτομαι τις κραυγές της… Άλλαξα αμέσως το ταξίδι μου ώστε να έρθω γρήγορα πίσω. Φάνηκε ότι εξωτερικά τουλάχιστον γνώριζαν τον χώρο».

Όσον αφορά τη ψυχολογική κατάσταση της συντρόφου του Κατερίνας Δαλάκα, ο Δημήτρης Φιντιρίκος είπε: «Η Κατερίνα είναι σοκαρισμένη. Εγώ είμαι πιο ψύχραιμος. Φοβάται να ανέβει στο δωμάτιο. Είναι λογικό. Η κάθε γυναίκα είναι λογικό όταν σκέφτεται ότι μπήκε κάποιος στο δωμάτιό της, να φέρνει στο μυαλό της τέτοιες εικόνες και ειδικά όταν έχεις ακούσει και αυτό τον ήχο».