Στο νοσοκομείο παραμένει ο Δημήτρης Κόκοτας, ο οποίος από την προηγούμενη Πέμπτη 28 Μαρτίου νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» ύστερα από έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς.

Το πρωί της Τετάρτης ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», επικαλούμενος τους γιατρούς, αποκάλυψε πως υπάρχει μία σταθερότητα που θεωρείται καλό σε αυτή τη φάση και ότι σήμερα ή αύριο θα ξαναγίνει προσπάθεια αποσωλήνωσής του.

Η σύζυγός του, Κατερίνα Κόκοτα Πετράκη, μίλησε στο Πρωινό, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά: «Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια, η οποία γίνεται σε πολύ αργούς ρυθμούς, όπως έχουν πει και οι γιατροί. Αυτό περιμένουμε».

Για τη δράση αγάπης που έγινε από τον φίλο του, σχεδιαστή Ερωτόκριτο, είπε: «Είναι μία από τις κινήσεις που κάνει ο κάθε άνθρωπος που νιώθει την ανάγκη να το κάνω. Θα μπορούσαν να γίνουν πολλές τέτοιες κινήσεις και να μην ενημερωθώ. Μία φίλη που είναι εκτός χώρου, μία τελείως άσχετη κοπέλα τυχαίνει να τον γνωρίσει, με ρώτησε. Επειδή την εμπιστεύομαι λοιπόν σαφώς της έδωσα την άδεια γιατί είναι κάτι θετικό. Δεν θα είχα κάποια αντίρρηση ακόμα κι αν δεν με ρωτούσαν. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που γίνεται».