Στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει μάχη στην εντατική του νοσοκομείου «Γεννηματάς» για ενδέκατη ημέρα.

Ο Δημήτρης Κόκοτας έπαθε έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς και έμεινε για οκτώ λεπτά χωρίς καρδιακό παλμό κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τις πρόβες του J2US στο νοσοκομείο.

«Η αποσωλήνωση δεν είναι κάτι εύκολο, γίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες και μετά από έναν πλήρη έλεγχο εξετάσεων όταν οι ενδείξεις του πακέτου και της κλινικής κατάστασης είναι αυτές που λένε στην ομάδα των γιατρών να προχωρήσουν. Ήδη έχουν κάνει δύο απόπειρες, το Σαββατοκύριακο δεν έγινε καμία απόπειρα γιατί σήμερα Δευτέρα θα γίνουν κάποιες εξετάσεις και μετά τα αποτελέσματά τους θα ξεκινήσει να γίνεται η αποσωλήνωση για τρίτη φορά», είχε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Δεν αποσωληνώνεις έναν άνθρωπο αν δεν είναι οι συνθήκες βάσει πρωτοκόλλου για να γίνει η αποσωλήνωση» πρόσθεσε η Ματίνα Παγώνη.

Στη συνέχεια ηΜατίνα Παγώνη τόνισε: «Να ξέρετε ότι η εγκεφαλική λειτουργία του Δημήτρη Κόκοτα ελέγχεται και η αποσωλήνωση δεν καθυστερεί. Τη βγάζω αυτή τη λέξη, δε μπορεί να γίνει αυτή τη στιγμή γιατί δεν έχουμε ενδείξεις από τις εξετάσεις που πρέπει να γίνουν».