Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «MEGA Καλημέρα» αναφέρθηκε στην κριτική που έκανε πρόσφατα για την αφίσα του Κωνσταντίνου Αργυρού.

«Δεν γνώρισα ποιος είναι στην αφίσα, είδα έναν τραγουδιστή που ήταν σαν να πούλαγε το πουκάμισο ή τα παπούτσια», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς.

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Κοργιαλάς πήρε θέση και για την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες και την κριτική του στους τραγουδιστές που κάνουν διαφημίσεις.

«Μπορεί να μου έλεγε μια εταιρεία με προφυλακτικά να τα διαφημίσω. Αυτό δεν ξέρω πόσο ωραίο μπορεί να είναι. Οικονομικά το συζητάς. Πρέπει να καταλάβετε και εσείς οι δημοσιογράφοι πως όταν κάποιος είναι μουσικός θέλει να μιλήσει για τη δουλειά του και όχι για το βρακί του», είπε.

Παράλληλα ο Δημήτρης Κοργιαλάς αναφέρθηκε στον γιο του ενώ μίλησε και για τη σχέση του με την Φωτεινή Ψυχίδου.

«Πλέον, η ζωή μου είναι ο γιος μου. Ο γιος μου τώρα έχει επιστρέψει στην Αθήνα για να μείνει και λίγο με την μαμά του. Μου λείπει πάρα πολύ από την καθημερινότητά μου. Με την Φωτεινή Ψυχίδου δεν φτάσαμε κοντά στον γάμο. Θα πλακωνόμασταν στην εκκλησία. Δεν κρατάω καλές σχέσεις με όλες τις πρώην συντρόφους μου», αποκάλυψε.

 

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα ο Δημήτρης Κοργιαλάς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Facebook μία αφίσα, η οποία διαφημίζει τις εμφανίσεις που κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης.

Στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο Δημήτρης Κοργιαλάς έγραψε: «Χίλια συγνώμη… αλλά δεν κρατήθηκα!!!!!… ωραία γραβάτα, και το παπουτσάκι βέβαια κάτι λέει… απλά δεν κατάλαβα τι πουλάνε!!!».