Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς καθώς ο ερχομός του δευτέρου παιδιού τους τον περασμένο Νοέμβριο ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο την οικογενειακή τους ευτυχία.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες είχαμε την ευκαιρία να τη δούμε και on camera καθώς ο Δημήτρης Μακαλιάς επέλεξε να φέρει στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» την μόλις την 6 μηνών κόρη του.

«Η μέρα μας ομόρφυνε, ο ήλιος ξαναβγήκε, το λουκούμι μου είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, κρατώντας στην αγκαλιά της το μωρό του Δημήτρη Μακαλιά.

«Αντιγόνη μου, σε ευχαριστώ τόσο πολύ που το έζησα αυτό. Θέλω κι εγώ. Δημήτρη, θέλω τρίτο μωρό», είπε απευθυνόμενη στον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εκτός να θέλετε να μου το δώσετε για καμιά βδομαδούλα. Παιδιά, έρχεται αυτό το μωρό και λάμπει το σύμπαν», είπε χαριτολογώντας η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Μακαλιάς έδωσε την κορούλα του στην Αντιγόνη Ψυχράμη, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια.

«Μοιάζει στον Μακαλιά. Sorry Αντιγόνη», σχολίασε με χιούμορ ο Παναγιώτης Χατζηδάκης.

 

Ο Δημήτρης Μακαλιάς είναι ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής ο οποίος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό τόσο για το ταλέντο του, όσο και για τον ιδιαίτερα απλό και προσιτό χαρακτήρα του. Εκτός από την επιτυχία που σημειώνει στην επαγγελματική του ζωή, ο ίδιος είναι πολύ ευτυχισμένος και με τη σύζυγό του, με την οποία μάλιστα έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς από το 2013 είναι σε σχέση με την επίσης ηθοποιό και τραγουδίστρια, Αντιγόνη Ψυχράμη και το 2015 ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Το 2017 ήρθε στη ζωή ο γιος τους, Χάρης και το 2022 γεννήθηκε η κορούλα τους.