Ο Γιώργος Μαζωνάκης βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη μετά τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο ίδιος εναντίον της αδελφής του, Βάσως Μαζωνάκη για τα περιουσιακά του στοιχεία.

Οι σχέσεις ανάμεσα στα δύο αδέλφια φαίνεται ότι έφτασαν στα άκρα, μετά τις εξελίξεις στο σπίτι της Βάσως Μαζωνάκη στη Μύκονο το οποίο διαχειρίζεται ως τουριστική επιχείρηση, μερίδιο του οποίου άνηκε στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο πρόεδρος της επιτροπής λογιστών Σπύρος Σταυρούλιας βρέθηκε στην εκπομπή «T-live» και μίλησε για το ακίνητο της Μυκόνου, για την εκμετάλλευση του οποίου κατατέθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα.

Αρχικά, ο Σπύρος Σταυρούλιας είπε: «Η εταιρεία αυτή δημιουργήθηκε το 2020 και με πολύ χαμηλό κεφάλαιο. Μόλις 5.500 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία αυτή δεν φτιάχτηκε για να αγοράσει ακίνητα, αλλιώς θα έβαζαν μεγαλύτερο κεφάλαιο.

Είναι μια εταιρεία παροχής υπηρεσιών με καθαρό σκοπό τη διαχείριση και εκμετάλλευση ακινήτων. Φαίνεται πως κάτι άλλαξε στη σύσταση της εταιρείας, αποχώρησε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον οποίο άνηκε το 10% και έχει δώσει το 5% στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 5% στον σύντροφο της, Δημήτρη Μακρυνιώτη».

Στην συνέχεια, όπως επισήμανε ο Σπύρος Σταυρούλιας, φαίνεται ότι όλη αυτή η διαδικασία δεν έχει γίνει με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Μαζωνάκη.

Έτσι, ο γνωστός τραγουδιστής αποφάσισε να κάνει ασφαλιστικά μέτρα θίγοντας το κύρος της απόφασης. Στην προτέρα κατάσταση ήταν το 90%  στην αδελφή του, Βάσω Μαζωνάκη και το 10% στον ίδιο τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο: