Τον γύρο του διαδικτίου κάνει τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης έπεσε θύμα εμπρησμού, καθώς άγνωστοι έκαψαν το αυτοκίνητό του τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/7.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου, στην εφημερίδα Espresso το όχημα του Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος είχε υποδυθεί τον αστυνομικό διευθυντή στα επιτυχημένα σήριαλ «Μαύρο ρόδο» και «Ερωτας φυγάς», τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ ήταν σταθμευμένο στην οδό Τατούλων, στη Νέα Σμύρνη.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Γιώργος Καλιακμάνης το μεσημέρι της Tρίτης 30/7 στην εκπομπή Summer’s Cool, πρόκειται για συνωνυμία καθώς το αυτοκίνητο ανήκει σε άλλο πολίτη με το ίδιο ονοματεπώνυμο.

Ωστόσο, ο Γιώργος Καλιακμάνης ανέφερε ότι εξετάζεται από τις αρχές και το ενδεχόμενο ο δράσης να θεώρησε ότι το αυτοκίνητο ανήκε στον ηθοποιό.