Για τη Τζένη Θεωνά και τη γνωριμία τους μίλησε ο Δήμος Αναστασιάδης σε συνέντευξη που παραχώρησε την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής προχώρησε σε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή «Ελένη» όπου αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, το παρασκήνιο της γνωριμίας του με την Τζένη Θεωνά και αναφέρθηκε στα όνειρα που έχουν για τον γιο τους.

«Ήταν κινηματογραφικός ο τρόπος που γνωριστήκαμε με την Τζένη, ήταν σε ένα μιούζικαλ. Με την Τζένη μπορώ να ερωτευτώ, να είμαι φίλος, να κάνουμε συζητήσεις και να διασκεδάζω. Θα μπορούσε να γίνει ταινία μικρού μήκους» είπε αρχικά για τη Τζένη Θεωνά.

Στην πορεία, αναφερόμενος στον γιο του, ο Δήμος Αναστασιάδης σχολίασε: «Αυτό που νιώθω ότι έχει πάρει ο γιος μου από εμένα, είναι το ότι του μιλάς και δεν ακούει. Θεωρώ ότι αν το παιδί μου ασχοληθεί με την τέχνη θα γίνει καλύτερος άνθρωπος. Νιώθω πραγματικά ευτυχισμένος γιατί χαίρομαι με αυτό που έχω τώρα».

«Έχω δοκιμαστεί στο μιούζικαλ και ήμουν κάλος. Εγώ ήθελα ανέκαθεν να ασχοληθώ με τη μουσική και ήξερα ότι ”το έχω” ακόμα και όταν το κοινό μου ήταν τα σκυλιά μου στην Κατερίνη. Οι γονείς μου με στήριξαν στην απόφαση μου να ασχοληθώ με τη μουσική. Στο ξεκίνημά μου, παρακάλεσα δισκογραφικές και νυχτερινά μαγαζιά για να με πάρουν» δήλωσε στο τέλος, ο Δήμος Αναστασιάδης.