Ο Δήμος Αναστασιάδης ερμηνεύει το «Να Μου Εξηγήσεις» και «ανοίγει» το β’ μέρος της εμβληματικής συλλογής για τα 20 χρόνια της Ελεάνας Βραχάλη στη δισκογραφία, «Παιδί Δικό Σου», που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο ξεχωριστός δημιουργός κι ερμηνευτής, που έχει συνεργαστεί με τη σπουδαία στιχουργό σε προσωπικές του δισκογραφικές επιτυχίες, «ντύνει» με τη φωνή του μία ιδιαίτερη ερωτική μπαλάντα, σε μουσική Μιχάλη Χατζηγιάννη, που κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 2012, με ερμηνεύτρια την Βαλάντω Τρύφωνος.

Το «Να Μου Εξηγήσεις» συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που αναδεικνύει τα συναισθήματα του τραγουδιού. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Γιάννης Μιχελόπουλος.

Στη συλλογή «Παιδί Δικό Σου» συμμετέχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, ερμηνεύοντας μερικά από τα εμβληματικά τραγούδια που έχει γράψει η Ελεάνα Βραχάλη. Το α’ μέρος της συλλογής, που είναι διαθέσιμο σε όλες τις streaming υπηρεσίες, γνώρισε μεγάλη επιτυχία κι αγάπη από το κοινό, με τραγούδια του να κατακτούν τις πρώτες θέσεις του airplay και των trends του YouTube, όπου μετρούν εκατομμύρια views.

Αυτή την περίοδο ο Δήμος Αναστασιάδης συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του στο «Barbarella Live Athens» μαζί με την Άντζελα Δημητρίου, κάθε Τετάρτη και Σάββατο, ενώ τον Απρίλιο ξεκινά περιοδεία στην Αμερική, έχοντας δίπλα του την Χριστίνα Σάλτη.