Ο Δήμος Βερύκιος σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10», μίλησε για τον Σάκη Ρουβά, τον Γιώργο Νταλάρα, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Ο Δήμος Βερύκιος αρχικά αποκάλυψε για ακόμη μια φορά ότι ήταν η αιτία που πήγε ο Σάκης Ρουβάς στον στρατό.

«Από το 1984 είμαι στο στρατιωτικό ρεπορτάζ. Πολλούς σταρς του έστειλα βιαίως στον Στρατό. Ίσως σήμερα να μην έστελνα βιαίως τον Σάκη τον Ρουβά. Όταν ήμουν ρεπόρτερ πλησίασα τον Γεράσιμο Αρσένη και με θράσος τον ρώτησα “ο ελληνικός λαός θέλει να μάθει γιατί κύριε υπουργέ δεν πήγε ο Σάκης Ρουβάς στον Στρατό;” και ο υπουργός απάντησε ότι όλοι θα πάνε. Το επόμενο τηλέφωνο που δέχτηκα ήταν από τον Ηλία Ψινάκη που μου έλεγε “γιατί μου το έκανες αυτό;”. Του είπα ότι θα φροντίσω να πάει κάπου καλά αλλά η πρώτη συνέντευξη θα είναι δική μου! Έτσι γίναμε φίλοι με τον Ψινάκη».

Για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Είπε αλήθεια και η αλήθεια είναι πικρή γι’ αυτό ενόχλησε. Ο Νταλάρας, ο Λαζόπουλος, ο Καπουτζίδης που εξέφρασαν μια άλλη άποψη τους κατατάσσω στη διανόηση. Η διανόηση πρέπει να είναι πάντα στην πρωτοπορία της σκέψης και να λέει την άποψή της.

Εγώ προσωπικά με τον Λαζόπουλο δεν έχουμε ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε προχτές σε ένα μαγαζί και δεν μιλήσαμε. Υπάρχουν παρεξηγήσεις ανθρώπινες, άδικες ή δικαιολογημένες, αλλά δεν μπορώ να μην πω τη μαύρη αλήθεια».

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αποκάλυψε: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι η καλύτερη businesswoman της ελληνικής τηλεόρασης, στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνεις».

Όταν ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου του ανέφερε ότι έγινε απόπειρα να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η νέα Μενεγάκη ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Μη μου χαλάς το όνειρο που έχω για σένα!».

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη Σπυροπούλου όπως και ο Λαζόπουλος, της είχαν φουσκώσει τα μυαλά, ότι μπορεί να γίνει σταρούμπα» ανέφερε.