Ο Διονύσης Αλέρτας μίλησε σε γνωστή εφημερίδα για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε πριν λίγο καιρό, όταν η πρώην σύζυγός του, ανέφερε ότι ο ίδιος δεν παρεβρέθηκε στην βάπτιση του γιου του.

Ο Διονύσης Αλέρτας ξεκαθάρισε ότι όλα ήταν μία παρεξήγηση που προέκυψε από μία λάθος ανάρτηση της συζύγου του, και ότι ο γιος του δεν έχει βαπτιστεί ακόμα, αλλά έχει γίνει ονοματοδοσία.

Χώρισες σύντομα…

Ναι, έχω χωρίσει, ούτε ο πρώτος είμαι, ούτε ο τελευταίος, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι δεν πάει… δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς απ’ τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους.

Άρα, τώρα τα προσωπικά σου είναι ο γιος;

Ναι, είναι ο γιος μου, δεν έχω άλλο.

Ισχύει ότι δεν είχες πάει στη βάφτιση του παιδιού σου;

Όχι, μωρέ, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι η ζωή, και εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη, και ήταν λάθος της, αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό.

Η πρώην σύζυγός έκανε μια ανάρτηση στο διαδίκτυο που έλεγε ότι δεν παρεβρέθηκες στη βάπτιση του γιου σας.

Ήταν μια λάθος ανάρτηση που απλώς το προσπερνάω.

Η βάπτιση του μικρού έγινε;

Όχι, δεν έχει γίνει βάπτιση ακόμα. Έχει γίνει ονοματοδοσία κανονικά στο παιδί, λέγεται Μάξιμος Αλέρτας του Διονυσίου.

Το όνομα Μάξιμος δεν είναι του πατέρα σου. Ποιου το όνομα του δώσατε;

Ο πατέρας μου λέγεται Παναγιώτης. Έπειτα από ένα χωρισμό όλα γίνονται στη μέση, βρίσκονται άλλες λύσεις, συμβιβάζεσαι. Κάτι που δεν έκανα παλιότερα, δε συμβιβαζόμουν. Τώρα πρέπει να συμβιβάζομαι κιόλας λόγω του παιδιού και προσαρμόζομαι, που ήμουν απροσάρμοστος. Το παιδί πρέπει να το βάζεις πάνω από το κεφάλι σου, γιατί είναι φεγγάρι, δεν ήλιος, πρέπει να το φωτίζεις. Δεν πρέπει να παίρνεις δύναμη από ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνεις με αγάπη, να το αγαπάς, να το έχεις πολύ ψηλά και να μην το εκμεταλλεύεσαι για κανένα λόγο.

Περνάς αρκετό χρόνο μαζί του;

Προσπαθώ.