Συνέντευξη στη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για γνωστή εφημερίδα παραχώρησε  ο γνωστός pastry chef, Διονύσης Αλέρτας, ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για το πέρασμά του από την τηλεόραση, καθώς και για τις φήμες ότι δεν παραβρέθηκε στη βάφτιση του γιου του.

«Τώρα πια δεν βλέπω καν τηλεόραση, έχω συνδρομητικά. Έχουν κουράσει τα παιχνίδια όπως το MasterChef, έτσι νομίζω. Δεν υπάρχουν μάγειρες και ζαχαροπλάστες να δουλέψουμε μαζί, τα παιχνίδια πώς γεμίζουν δεν ξέρω. Με το Survivor δεν ασχολούμαι καν, δεν μου λέει κάτι», είπε αρχικά ο Διονύσης Αλέρτας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ποτέ δεν ήμουν κάθε μέρα στην τηλεόραση. Ήμουν στη Φαίη Σκορδά μία φορά την εβδομάδα. Ήταν ωραίο αλλά δεν είχα τόσες ευθύνες στη δουλειά μου όπως τώρα. Από την εκπομπή της Φαίης δεν πληρώθηκα ποτέ. Νομίζω ότι ποτέ κανένας δεν πήρε λεφτά, κανένας δεν πληρωνόταν».

«Ισχύει ότι δεν είχες πάει στη βάπτιση του παιδιού σου;», ρωτήθηκε ο Διονύσης Αλέρτας.

«Όχι, μωρέ, αυτό είναι αστείο. Δεν μπορεί να γίνει βάπτιση αν δεν υπογράψει ο μπαμπάς, εφόσον είναι στη ζωή, κι εγώ ζω, δόξα τω Θεώ. Έγινε ένα λάθος σκηνικό από την πρώην σύζυγό μου, οπότε το διορθώσαμε. Έγινε μία ανάρτηση από εκείνη κι ήταν λάθος της αλλά εντάξει, δεν πειράζει, το συγχωρώ κι αυτό», απάντησε.

«Έχω χωρίσει. Ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος είμαι, δεν είναι κρυφό, ούτε κάτι που δεν το λέμε. Άμα κάτι «δεν πάει»… δεν πάει, δεν μπορείς να το τραβάς από τα μαλλιά για να πάει, ούτε υπάρχει λόγος. Τα παιδιά θέλουν καλούς γονείς, όχι καλούς συζύγους», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Διονύσης Αλέρτας.