Ποιος θα ξεχάσει την εμφάνιση της Gisele με μπούργκα που έκανε το γύρο του κόσμου στις 15 Ιουλίου. Το supermodel επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική στο Παρίσι μαζί με την αδελφή της Ραφαέλα, προκειμένου να υποβληθεί σε αισθητικές επεμβάσεις, μόνο που δεν κατάφερε με αυτή την εμφάνιση να περάσει απαρατήρητη όπως ήθελε, το αντίθετο μάλιστα.


Όπως έγινε γνωστό η 35χρονη βραζιλιάνα καλλονή έκανε δύο πλαστικές, στα μάτια και στο στήθος, αξίας 11.000 δολαρίων! Οι παπαράτσι την απαθανάτισαν κατά τη διάρκεια βόλτας της στην Νέα Υόρκη, κρατώντας ένα μπουκέτο ροζ τριαντάφυλλα, φορώντας στενό jean με ριχτό πουλόβερ παρά τους 32 βαθμούς κελσίου.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες παρακάτω μπορεί τα μάτια της να μην τα είδαμε, αφού φορούσε μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου, όμως το νέο της μπούστο μπορούμε να το διακρίνουμε, αφού δεν είχε καμία σχέση με αυτό του παρελθόντος.

Όσο για τον λόγο που προχώρησε σε αισθητικές επεμβάσεις; Όπως γράφεται στον ξένο Τύπο, το super model πίστευε πως γύρω από τα μάτια της είχαν αρχίσει να σχηματίζονται οι πρώτες ρυτίδες και ότι το στήθος της είχε «κρεμάσει» μετά από δυο εγκυμοσύνες!

Η Gisele πριν τις πλαστικές επεμβάσεις