Σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές εξόδους του ο κορυφαίος ερωτικός τραγουδιστής της χώρας, Γιάννης Πάριος, επισκέφθηκε τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο Fantasia το βράδυ της Κυριακής.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός που αμέτρητες φορές έχει εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό του στο πρόσωπο του Γιάννη Πάριου , τον υποδέχθηκε από την πίστα λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τεράστια τιμή για μένα και για όλους μας απόψε, είναι κοντά μας ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, ο απόλυτος ερωτικός τραγουδιστής της ελληνικής δισκογραφίας, ξέρω οτι δεν βγαίνει συχνά και είναι μεγάλη μου χαρά που ο Γιάννης Πάριος είναι απόψε εδώ».
Κάπως έτσι κατευθύνθηκε προς τον καναπέ του αγαπημένου του τραγουδιστή, με τον μοναδικό Γιάννη Πάριο να ερμηνεύει το «Όλη η ζωή μου» , «Το δικό σου αμάρτημα» αλλά και το «Μου χεις κάνει τη ζωή μου κόλαση» παρέα με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μια απ´ τις πιο ωραίες στιγμές της βραδιάς.
Δείτε το βίντεο…
