Η γνωστή ηθοποιός Δώρα Χρυσικού μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι δεν έχει μετανιώσει που μίλησε και είπε όσα γνώριζε η ίδια για την υπόθεση της Ζέτας Δούκα και του Γιώργου Κιμούλη και ότι όλα θα λυθούν στα δικαστήρια.

Πιο συγκεκριμένα, η Δώρα Χρυσικού είπε: «Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση για την εξέλιξη της υπόθεσης. Όλα θα τα βρούμε στα δικαστήρια. Καιρό και κέφι να έχετε, κι εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Υπάρχει περίπτωση να έχω μετανιώσει που μίλησα; Καμία ταλαιπωρία. Έκανα αυτό που έπρεπε να κάνω. Το έκανα και δέχομαι τις συνέπειες».

Ακόμη, η Δώρα Χρυσικού ανέφερε: «Αυτά είναι πολύ μικρά στις ζωές των ανθρώπων. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ και ούτε πρόκειται να φοβηθώ. Μακάρι να είμαι γερή και να μη χρειαστεί ποτέ να κάνω πίσω επειδή υπερασπίστηκα έναν άνθρωπο που είπε την αλήθεια. Αλίμονο. Σωματική βία, είμαι από τις τυχερές γυναίκες που δεν δέχτηκα ούτε στον εργασιακό χώρο, ούτε στην προσωπική μου ζωή».

Τέλος, η Δώρα Χρυσικού κατέληξε: «Προφανώς και έχω δεχτεί κάποιας μορφής βία, ψυχολογική, λεκτική αλλά δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει δεχτεί κάποια μορφή βίας».

Δείτε τις δηλώσεις της παρακάτω: