Η γνωστή επιχειρηματίας Δώρα Πατσιώτη μίλησε στην εφημερίδα «On Time» για τη σχέση της με τον Κώστα Φραγκολιά, το ενδεχόμενο ενός γάμου, αλλά και για το αν τον ζηλεύει.

Η Δώρα Πατσιώτη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γνωριμία με τον Κώστα Φραγκολιά: «Ήμασταν μαζί όταν εγώ ήμουν είκοσι πέντε κι εκείνος είκοσι οκτώ για περίπου ένα χρόνο. Χωρίσαμε και ξαναβρεθήκαμε σε μεγαλύτερη ηλικία. Είμαστε σχεδόν επτά χρόνια μαζί».

Έχετε σκεφτεί το γάμο;

Ναι, τον έχουμε σκεφτεί, αλλά επειδή ζούμε σαν παντρεμένοι εδώ και πολλά χρόνια, δεν θα αλλάξει κάτι στη ζωή μας. Ζούμε σαν παντρεμένοι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται, αλλά έχουμε πει: είτε κάνουμε ένα παιδί είτε όχι, κάποια στιγμή θα το κάνουμε και αυτό.

Ο Κώστας Φραγκολιάς θεωρείται ένας από τους πιο ωραίους Έλληνες. Τον ζηλεύεις;

Κοίταξε, μου αρέσει που είναι πολύ όμορφος. Είναι, άλλωστε, και ένας λόγος που κι εγώ τον καμαρώνω πολύ. Στις αρχές της σχέσης μας, που όλα ήταν πιο έντονα, υπήρχαν κάποιες στιγμές έντασης. Πλέον, όμως, δεν υπάρχουν αυτά, εδώ και αρκετά χρόνια.

Έχει τύχει να είσαι με τον Κώστα και να τον φλερτάρουν;

Συνέχεια. Δηλαδή, να είμαστε σε ένα τραπέζι και μια γυναίκα να μην παίρνει τα μάτια της από πάνω του, παρόλο που ήταν και εκείνη με συνοδό. Έχει τύχει, επίσης, γυναίκα να είναι διαχυτική μαζί του.

Πώς το αντιμετωπίζεις;

Γελάμε με τον Κώστα. Δεν έχει τύχει να αγριέψω. Γιατί δεν χρειάζεται. Ο Κώστας ξέρει πολύ καλά να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις. Και είναι πολύ σωστός σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι πολύ σωστός σε όλα. Απλώς το διακωμωδούμε. Συμβαίνει και το αντίθετο όμως: Να είναι κάποιος διαχυτικός μαζί μου, να με αγκαλιάσει, να με ακουμπάει. Υπάρχει ισορροπία μεταξύ μας – και οι δύο έχουμε εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλο. Ξέρουμε τι άνθρωποι είμαστε.

Βλέπεις «Happy Day»;

Επειδή κάνω μεγάλη απόσταση από τη δουλειά στο σπίτι, το ακούω, το βλέπω στο replay.

Είσαι αυστηρή μαζί του;

Ναι, είμαι. Είμαι επίσης αυστηρή και στα θεατρικά του – πάντα παίρνει τη γνώμη μου. Και εγώ τη δική του. Θεωρώ ότι είμαι αντικειμενική μαζί του, δεν τον… χαϊδεύω.

Τι θαυμάζεις σε εκείνον;

Ο Κώστας, παρόλο που φαίνεται ότι είναι πολύ κλειστός και «σκληρός» μερικές φορές, έχει ευαισθησίες που δεν έχω συναντήσει σε άλλον άνθρωπο. Τον θαυμάζω… Κάνει πράγματα που δεν έχω δει άλλους ανθρώπους να κάνουν. Έχει πολύ έντονη προσωπικότητα και ξέρει τι θέλει. Δεν έχει καβαλήσει το καλάμι!