Η Δούκισσα Νομικού μπορεί να έχει ένα γεμάτο πρόγραμμα καθημερινά καθώς οι υποχρεώσεις της είναι αρκετές μέσα στη μέρα με τον Σάββα και την Αναστασία, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να κάνει πράγματα και για τον εαυτό της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα έχει προσπαθήσει να γίνει πιο ενεργή στα social media, καθώς οι διαδικτυακοί της φίλους της το ζήταγαν συνεχώς. Η ίδια λοιπόν, πριν από λίγες ώρες αποφάσισε να κάνει ένα q&a, καλώντας τους ακολούθους της να της πουν ποιο βιβλίο διαβάζουν αυτή την περίοδο.

Ένας από τους ακόλουθούς της ωστόσο, απάντησε με έναν τρόπο που τη στενοχώρησε. «Κανένα, δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν και εσένα».

«Μου ήρθε μόνο ένα (ευτυχώς) τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στεναχώρησε. Πρώτον, γιατί εάν το γράφει με κακία, με στεναχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Όχι για εμένα αλλά για εκείνους. Δεύτερον, εάν είναι αλήθεια της (ότι δεν βρίσκει χρόνο), με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία», ήταν η απάντηση της Δούκισσας Νομικού.