Σε μια νέα συνέντευξη στο podcast «Conan O’Brien Needs a Friend», ο Ed Sheeran μίλησε για το χόρτο που κάπνισε κάποτε με τον Snoop Dogg στα παρασκήνια μετά από μια συναυλία.

Ο 32χρονος τραγουδιστής θυμήθηκε ότι παρακολούθησε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις του ράπερ στη Μελβούρνη της Αυστραλίας με τη σύζυγό του και τη μητέρα της.

Μετά το σόου, η παρέα συνάντησε τον 51χρονο ράπερ στα παρασκήνια. Ο Ed Sheeran είπε στον παρουσιαστή Κόναν Ο’ Μπράιεν: «Θυμάμαι ότι συνάντησε την πεθερά μου και της είπε: “Τι γίνεται, βασίλισσα;”».

Ο Ed Sheeran εξήγησε ότι έχει γίνει «αρκετά στενός φίλος» με τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου, ο οποίος τυχαίνει να είναι στενά δεμένος με τον Snoop Dogg και ήταν στο δωμάτιο εκείνο το βράδυ. «Έχουν smoke-offs και τέτοια», είπε ο τραγουδιστής.

«Δεν καπνίζω καθόλου», παραδέχτηκε ο Ed Sheeran, ενώ αποκάλυψε για τη σχέση του με τον ράπερ. «Ήμουν στο καμαρίνι και απλά κάπνιζαν τσιγαριλίκι για τσιγαριλίκι και σκέφτηκα ότι κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της νύχτας πρέπει να το κάνω, απλά για να πω ότι: “Κάπνισα με τον Snoop Dogg”».

«Αφού ήπιαμε λίγο κρασί και συζητήσαμε με τον ράπερ, η στιγμή τελικά παρουσιάστηκε. “Μου είπε, “Θέλεις λίγο;” και του είπα, “Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή”. Είχαμε μια καλή συζήτηση”», θυμήθηκε ο Ed Sheeran.

«Κάπνισα λίγο, και είπα, “Δεν αισθάνομαι πολύ άσχημα. Αυτό είναι καλό”. Μετά κάπνισα λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα, και μετά λίγο ακόμα», συνέχισε. «Θυμάμαι απλά να τον κοιτάζω και να λέω: “Δεν μπορώ να δω αυτή τη στιγμή”».