Η Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στην Τεχνόπολη, το βράδυ της Τετάρτης 3 Ιουλίου επεφύλασσε μια έκπληξη στο κοινό, καθώς ανέβασε στη σκηνή την Έφη Θώδη, η οποία της είχε ασκήσει σκληρή κριτική για τη συμμετοχή της στη Eurovision.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά το ξέσπασμα της Έφης Θώδη εναντίον της 37χρονης τραγουδίστριας για το «Ζάρι» με τον οποίο εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision, οι δυο τους συμφιλιώθηκαν πάνω στη σκηνή και αποθεώθηκαν από το κοινό.

Αφού τραγούδησαν μαζί παραδοσιακά κομμάτια έκαναν μια αγκαλιά και η Μαρίνα Σάττι είπε στην καλεσμένη της: «Κυρία Έφη νομίζω ότι τα κανάλια θέλουν να σπείρουν τη διχόνια ανάμεσά μας, αλλά δεν θα μας χωρίσουν ποτέ γιατί είστε είδωλο».

Λίγες ώρες μετά τη συναυλία η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και η δημοσιογράφος Μένια Κούκου συνάντησαν την Έφη Θώδη, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων, για τη συμφιλίωσή της με τη Μαρίνα Σάττι.

«Τι τραγούδια θα πει η Μαρίνα αν πάει στον γάμο του Κασσελάκη; Με τη Μαρίνα έχουμε γίνει φίλες και σε κάποια τραγούδια έχει βάλει τη φωνή μου, αλλά αυτό είναι ανήκουστο. Τι να τραγουδήσει; Ποια τραγούδια; Έπρεπε να πάρουν εμένα, με τα κλαρίνα μου, τα βιολιά μου, τα μπουζούκια μου και να τους πω τραγούδια να χορέψουν», είπε η Έφη Θώδη.