Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες ένα δημοσίευμα της Espresso και του Βαγγέλη Κάραλη, το οποίο αναφέρει ότι η Έφη Θώδη, η οποία ήταν καλεσμένη ενός ομογενούς επιχειρηματία στον Καναδά για να τραγουδήσει στο εστιατόριό του στις γιορτές, μεταμορφώθηκε ξαφνικά σε έναν άλλον άνθρωπο.

Συγκεκριμένα η Έφη Δώθη, φημολογείται ότι άρχισε να έχει κρίσεις πανικού και ξεσπάσματα. Έφτασε, δε, στο σημείο να αρχίσει, όπως γράφεται, να καίει πράγματα στο σπίτι όπου φιλοξενούνταν και να εκτοξεύει παντού αντικείμενα, με την ίδια να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας μάλιστα, η τραγουδίστρια, ενώ είχε συμφωνήσει να εμφανίζεται στο μαγαζί μέχρι τις 8 Ιανουαρίου, αποφάσισε την ημέρα των Χριστουγέννων πως θέλει να μαζέψει τα πράγματά της και να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Οι διοργανωτές των εμφανίσεών της στο Τορόντο, βλέποντάς τη σε αυτή την κατάσταση και μην μπορώντας να κάνουν αλλιώς, της έκλεισαν βραδινή πτήση για τις 26 Δεκεμβρίου.

Τελικά, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Έφη Θώδη με τη συνοδεία υπαλλήλων του προξενείου μετέβη στο αεροδρόμιο και παίρνει την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα.

Η αναστάτωση που προκλήθηκε ήταν τεράστια, με ανθρώπους της ασφάλειας του αεροδρομίου να την απομονώνουν από άλλους επιβάτες πτήσεων.

Το προξενείο της Ελλάδας στο Τορόντο ενημερώνεται για το περιστατικό και αναλαμβάνει να πληρώσει τα έξοδα διαμονής της σε ξενοδοχείο, μέχρι να καλυτερεύσει η υγεία της, και δη η ψυχική. Τελικά, την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς η Θώδη με τη συνοδεία υπαλλήλων του προξενείου μεταβαίνει στο αεροδρόμιο και παίρνει την πτήση της επιστροφής για την Ελλάδα.

Το πρωί της Τετάρτης ωστόσο, η δικηγόρος της τραγουδίστριας παρενέβη στην εκπομπή Super Κατερίνα και διέψευσε όλα όσα γράφτηκαν στην εφημερίδα.

Δείτε το βίντεο: