Εκτός Αθηνών ταξίδεψαν αρκετές διάσημες Ελληνίδες προκειμένου να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα ενώ μέσα από τα social media να περάσουν το δικό τους μήνυμα κατά της αποχής.

Αρκετοί μάλιστα χρειάστηκε να ταξιδέψουν μακριά από τη βάση τους και να βρεθούν στον τόπο καταγωγής τους προκειμένου να ασκήσουν τα δικά τους εκλογικά δικαιώματα.

Οι Αθηνά Οικονομάκου, Φαίη Σκορδά, Σίσσυ Χρηστίδου, Έρρικα Πρεζεράκου, Λάουρα Νάργες, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Νάντια Μπουλέ, Βάσω Λασκαράκη και Ευγενία Σαμαρά είναι μόνο μερικές από τις επώνυμες Ελληνίδες που βρέθηκαν μακριά από την Αθήνα για να ρίξουν τη δική τους ψήφο δημοσιεύοντας μάλιστα και σχετικές φωτογραφίες στο Instagram.

Αθηνά Οικονομάκου

Η γνωστή ηθοποιός και επιχειρηματίας ταξίδεψε στο Γύθειο, τον τόπο καταγωγής της, τόσο για να ψηφίσει όσο και για να βαφτίσει το παιδί του αδελφού της.

Φαίη Σκορδά

Η παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚΑΪ βρέθηκε στη γενέτειρά της το Κιλκίς.

Σίσσυ Χρηστίδου

«Decisions are made by those who show up! Let’s VOTE!» έγραψε η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ταξίδεψε μέχρι τη Θεσσαλονίκη.

Έρρικα Πρεζεράκου

Η Έρρικα Πρεζεράκου ταξίδεψε στη Μάνη.

Νάντια Μπουλέ

Στο χωριό της, τον Σίμο Πυλλήνης στην Ορεινή Ναυπακτία ταξίδεψε η Νάντια Μπουλέ.

«Στο χωριό για τις εκλογές και για την ονομαστική γιορτή! Χρόνια πολλά συνονόματοι, υγεία σε όλους» έγραψε στον λογαριασμό της η παρουσιάστρια.

Βάσω Λασκαράκη

Η Βάσω Λασκαράκη, όπως όλα δείχνουν έχει μεταφέρει τα εκλογικά της δικαιώματα στον τόπο καταγωγής του συζύγους της Λευτέρη Σουλτάτου, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

«Στον δρόμο για την κάλπη είπαμε να φωτογραφηθούμε …όπως λέει κ ο άντρας μου τι Τοσκάνη τι Χαράκι» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε.

Ευγενία Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ασκήσει τα δικά της εκλογικά δικαιώματα.

Λάουρα Νάργες

Η Λάουρα Νάργες ταξίδεψε μέχρι τη Μάνη και τον Λιθότοπο για να ψηφίσει όπου ήταν και εφορευτική επιτροπή.

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της, την Τρίπολη Αρκαδίας όπου πήγε να ψηφίσει μαζί με τον μπαμπά της.