Στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε η Μαρία Κορινθίου, η οποία απάντησε για πρώτη φορά σε όσα της καταλογίζουν στο Breakfast@Star ότι εκείνη διαδίδει τα ρεπορτάζ που αφορούν το τηλεοπτικό της μέλλον.

Παράλληλα, η Μαρία Κορινθίου δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την εκπομπή του Star, τονίζοντας μάλιστα πως η ίδια είχε επικοινωνία με την Ελένη Χατζίδου.

«Θα το πω για άλλη μια τελευταία φορά, γιατί άκουσα ότι και κάποιοι μπερδεύονται. Προφανώς μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη του καθενός. Έχω συγκεκριμένο συμβόλαιο με το κανάλι μου και από την αρχή ήταν ξεκάθαρος ο τρόπος που θα έμπαινα εμβόλιμα στο Πρωινό. Δεν μπορώ να γίνω πιο ξεκάθαρη. Στο τέλος θα στέλνω σήματα Μορς. Έχω ακούσει ότι κάνουν και «ρεπορτάζ», ούτε καν υφίστανται αυτά. Ένας είναι έγκριτος, ένας είναι αυτός που είπε τα πράγματα έτσι όπως είναι. Ο Κώστας Τσουρός», είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

«Δυστυχώς για κάποιους, η απόγνωση φαίνεται. Επίσης θα ήθελα να μου πουν τι διαδίδω, ότι τι θα κάνω εκπομπή στο Star; Από τη στιγμή που τους έχω μπερδέψει ας ρωτήσουν λοιπόν την Ελένη που την πήρα έναν μήνα πριν τηλέφωνο και της είπα ότι δεν ισχύει και όλα καλά, μη σκας. Και πριν από αυτό το τηλέφωνο, το έχω κάνει δήλωση. Το τι διαδίδεται και ποιος το διαδίδει, όλα μαθαίνονται στο τέλος. Δεν έχω και ανάγκη να διαδώσω κάτι» συμπλήρωσε σε έντονο ύφος η ηθοποιός.