Την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου προβλήθηκε στην εκπομπή Mega με μία» με τον Μάρκο Σεφερλή η συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στην Χριστίνα Πολίτη και συζητήθηκε στη συνέχεια αρκετά, αφού ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική για τη ζωή της.

Ωστόσο η Καίτη Φίνου μέσα από τη σελίδα της στο facebook δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της με όσους
επιμελήθηκαν το μοντάζ της συνέντευξης αυτής, αφού δεν πρόσεξαν να κρατήσουν το κομμάτι εκείνο στο οποίο η ίδια αναφερόταν στην παράσταση όπου παίζει φέτος. Κάτι που την έκανε έξαλλη και έτσι ανέρτησε στο Facebook ένα κείμενο στο οποίο με ειρωνεία έλεγε «ευχαριστώ» στο Mega.

«Ευχαριστώ την εκπομπή Mega με μία (ειρωνικά το ευχαριστώ) που ξεπέταξε έτσι μία ολόκληρη συνέντευξη,χωρίς να αναφερθεί στην παράσταση που παίζω.

Εμείς οι ηθοποιοί λέμε κάποιες κρυφές λεπτομέρειες απ’την ζωή μας,για να μπορέσουμε να περάσουμε την παράσταση που παίζουμε.Όμως σήμερα δεν έγινε ούτε αυτό.Ανύπαρκτη συνέντευξη,σαν να βγήκα να πω μόνο για τις σχέσεις που είχα και να τις κατηγορήσω.Ντροπή γιατί τελικά τα “προνόμια τα έχουν (τον χρόνο τον τηλεοπτικό) μόνο οι των κυκλωμάτων.

Υ.Γ Σαφώς και σε όσα προανέφερα δεν τοποθετώ την δημοσιογράφο Χριστίνα Πολίτη,γιατί μου πήρε συνέντευξη για τα πάντα,χωρίς να γνωρίζει-απο την στιγμή που την παραδίδει-τι θα παιχθεί» έγραψε μεταξύ άλλων η Καίτη Φίνου στο facebook ενώ ανάρτησε και άλλα δυο μηνύματα, θέλοντας να είναι ακόμα πιο ακριβής σε όσα την είχαν ενοχλήσει.