Την ψυχραιμία του έχασε χθες κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής του εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ξέσπασε κατά της Αφροδίτης Γραμμέλη με αφορμή τα όσα έγραψε η τηλεκριτικός για τον Γιώργο Λιανό.

Συγκεκριμένα η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε ένα κείμενο αναφερόμενη στην είσοδο του Γιώργου Λιανού στο Survivor 2 στο οποίο μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η δεύτερη φάση έχει την είσοδο Λιανού, ο οποίος έχει ρόλο παρουσιαστή -βοηθού. Κάτι σαν πιστολάκι σε κομμωτήριο, να πούμε. Φέρτε πίσω τον Τανιμανίδη, guys. Τι είναι τούτο; Πώς βρέθηκε ο “Ελλάδας έχεις ταλέντο” στον Αγιο Δομίνικο, μάνα μου; Στείλτε τον πίσω στα τρία παιδιά του, είναι χάλια στην περιγραφή, κακώς φωνητικά και πολύ κατώτερος των περιστάσεων».

Αυτά διάβασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και βγήκε εκτός εαυτού: «Καταρχάς Αφροδίτη Γραμμέλη ντροπή σου! Κάνε ό,τι σχολιασμό θες -που βέβαια έχεις πάρα πολύ κακία μέσα σου και πολύ δηλητήριο και ξέρεις να συναισθήματα μου για σένα, γιατί δεν είσαι καθόλου δίκαιη στον τρόπο που λειτουργείς- αλλά μην ξανααφερθείς, συγγνώμη κιόλας Γιώργο που παίρνω το μέρος σου για το θέμα των παιδιών. Ζήτα συγγνώμη όταν αναφέρεσαι στα παιδιά του κάθε ανθρώπου. Ειδικά όταν φεύγει τόσα χιλιόμετρα για να πάει να εργαστεί, γιατί ένας άνθρωπος ειδικά με τρία παιδιά όπως είναι ο Λιανός, δεν εργάζεται για την πάρτη του, εργάζεται για να θρέψει κι αυτά τα τρία παιδιά. Άρα να είσαι πολύ προσεκτική σε αυτά που γράφεις. Έχεις γράψει εκατοντάδες αηδίες και μπήκες σε μια διαδικασία να βάλεις στο στόμα σου και στη γραφή σου παιδιά. Ελπίζω να ζητήσεις συγγνώμη για τα παιδιά αυτά», είπε ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Το ότι έχουμε μια κακή διάθεση ο ένας για τον άλλον είναι δικαίωμα μας και επαγγελματικά να μας κρίνεις, να μας πεις δεν σου αρέσουμε και ούτε εσύ μας αρέσεις, ούτε η γραφή σου μας αρέσει, ούτε η παρουσία σου στην τηλεόραση μας αρέσει, καθόλου κιόλας. Αλλά αυτό είναι επαγγελματικό. Τα παιδιά τι τα αναφέρεις μέσα; Για ποιο λόγο βάζεις στη γραφή σου παιδιά; Πες “δεν μου άρεσε ο Λιανός. Δεν μου άρεσε ο Αρναούτογλου”. Δικαίωμά σου! Να ζητήσεις συγγνώμη για αυτό που είπες για τα παιδιά. Πώς βάζεις στο στόμα σου ή στη γραφή σου παιδιά; Με ποιο δικαίωμα; Άντε! Δεν ντρέπεσαι λίγο; Ντροπή σου, να ζητήσεις συγγνώμη. Και εσύ Γιώργο να το σκεφτείς πως θα κινηθείς σε παρακαλώ».

Σήμερα η κάμερα του Πρω1νό συνάντησε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και ο παρουσιαστής σχολίασε on camera όσα συνέβησαν χθες.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Το ζήτημα δεν είναι κάθε μέρα να λέμε καινούρια πράγματα. Όχι όχι δεν μιλάω μαζί της, δεν έχω κάποια επικοινωνία. Είναι κάποιες φορές που τα πράγματα βγαίνουν αυθόρμητα. Όταν περνάνε οι μέρες και αρχίζεις να το αναμοχλεύεις χάνει την ουσία του.
Ήταν ένα πράγμα που πείραξε πολύ τον Γιώργο, ένιωσα κι εγώ την ανάγκη να αντιδράσω εκείνη την ώρα… Αντάλλαξαν κάτι μηνύματα με τον Γιώργο. Έστειλε μήνυμα ο Λιανός, εκείνη του απάντησε ότι έκανε χιούμορ και ζήτησε συγγνώμη. Εντάξει από τότε που βγήκε η συγγνώμη χάλασε κι ο κόσμος, αλλά… όλα καλά! Καλημέρα.»

Μετά την προβολή της συνέντευξης του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο Πρω1νό, η Αφροδίτη Γραμμέλη βγήκε στον αέρα της εκπομπής και μίλησε αναλυτικά για όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ίδια, το Γιώργο Λιανό αλλά και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Το θέμα έχει λήξει όσο κι αν προσπαθεί ο φίλος μου ο Γρηγόρης να μας πείσει για το αντίθετο. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη πριν από περίπου μία ώρα. Είχαμε να μιλήσουμε πολύ καιρό παρότι παλιά κάναμε παρέα…

Ο Γιώργος μου έστειλε ένα ευγενικό μήνυμα χθες και με παρακάλεσε να αφαιρεθεί η φράση για τα παιδιά, την οποία εγώ δεν θεωρώ προσβλητική. Ποτέ δεν έχω θίξει οικογένειες και παιδιά. Μετά ο άνθρωπος με ευχαρίστησε και το απόγευμα ξαναμιλήσαμε και μου είπε ότι δεν ήθελε να πάρει δημοσιότητα το θέμα και μου αρκεί που το λύσαμε μεταξύ μας.

Δεν θεωρώ ότι το ραδιοφωνικό παραλήρημα του Γρηγόρη αφορούσε μόνο στο θέμα του Λιανού. Για μία φράση βγαίνει κάποιος και λέει πως ότι γράφω στη ζωή μου είναι άχρηστο και χάλια; Τον πήρα τηλέφωνο, ευγενέστατος, τα είπαμε… Του είπα ότι όλο αυτό το πράγμα δεν τιμά κανέναν να γίνεται δημοσίως. Το λήξαμε. Είπαμε και πέντε πράγματα παραπάνω για τα τελευταία χρόνια που μαλλιοτραβιόμαστε και όλα καλά κι ωραία. Δεν θα αφαιρούσα τη φράση αν δεν το είχα μετανιώσει».