Μια ανακοίνωση που σόκαρε τους Survivors έμελλε να κάνει ο παρουσιαστής του ριάλιτι, Γιώργος Λιανός το βράδυ της Τετάρτης λίγο πριν την αναμέτρηση αποχώρησης ανάμεσα σε τρεις παίκτες της κόκκινης ομάδας και έναν παίκτη της μπλε ομάδας.

«Λίγο πριν ξεκινήσουμε τη μονομαχία πρέπει να σας πω για την εικόνα που παρουσιάζει ο πάγκος των Κόκκινων αυτή τη στιγμή. Η Ασημίνα είχε έναν μικρό τραυματισμό και έχει μεταφερθεί στην κλινική για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Αν είναι όλα καλά και προλάβει, θα επιστρέψει για να δει κι αυτή από κοντά την μονομαχία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, με την Ασημίνα να επανέρχεται πράγματι στο χώρο της αποχώρησης λίγη ώρα αργότερα.

«Να αναφερθώ όμως και στην Όλγα Πηλιάκη η οποία, όπως πολύ καλά γνωρίζετε, βρίσκεται στην κλινική τις τελευταίες ημέρες. Βρίσκεται και απόψε στην κλινική. Λόγω ενός ιατρικού θέματος, το οποίο την κράτησε αυτές τις ημέρες εκτός αγώνων, έπειτα από την εξέταση των γιατρών, κρίθηκε φρόνιμο η Όλγα να μην συνεχίσει στο Survivor».

«Η Όλγα Πηλιάκη, λοιπόν, από αυτό το βράδυ είναι εκτός παιχνιδιού» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με τις δυο ομάδες να μην κρύβουν την απογοήτευση τους για αυτή την απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor.