Ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε η Εύη Βατίδου, αναφορικά με το άγριο επεισόδιο στη Γλυφάδα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της 57χρονης.

Ο συνήγορος υπεράσπισής της και πρώην σύζυγός της, Αλέξης Κούγιας σε δηλώσεις του αμέσως μετά την απολογία της Εύης Βατίδου και την απόφαση, έκανε λόγο για «απαράδεκτη ποινική δίωξη εις βάρος της».

«Η παράνομη συμπεριφορά της οποίας υπήρξε η πρώην σύζυγός μου θύμα, το απόλυτο θύμα και η απαράδεκτη ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος της πήραν το μέτρο που τους αναλογεί. Με ομόφωνη απόφαση του 20ου Ανακριτού και του κ. Εισαγγελέα γνωμοδοτήσεων, έμεινε ελεύθερη χωρίς κανένα περιοριστικό όρο», είπε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας.

«Με τον κύριο θα μιλήσω εγώ. Με τον κύριο τώρα αρχίζουμε. Μην μπαίνετε σε τέτοιες λεπτομέρειες, δεν την ήξερε ο κύριος την κα Βατίδου. Ο λογαριασμός μας με το συγκεκριμένο πρόσωπο ανοίγει τώρα. Θα κινηθούμε νομικά» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας.

«Αυτή τη στιγμή είναι όλα καλά για εμένα», αρκέστηκε να πει η Εύη Βατίδου.

Τι αναφέρεται στο απολογητικό υπόμνημα:

Η Εύη Βατίδου αρνείται ότι εμβόλισε τη μηχανή στο απολογητικό υπόμνημα της ενώπιον του ανακριτή, περιγράφοντας πως δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

Στο απολογητικό της υπόμνημα ισχυρίζεται ότι ο αντίδικος όταν πληροφορήθηκε εκ των υστέρων την ιδιότητα της ως πρώην συζύγου του γνωστού ποινικολόγου Αλέξη Κούγια και θεώρησε ότι έτσι θα διεκδικήσει αποζημίωση από τον γνωστό ποινικολόγο.

Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια περιγράφει πως τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου και ενώ επέστρεφε στο σπίτι της σταμάτησε σε ένα περίπτερο. Εκεί ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από τον οδηγό της μοτοσικλέτας.

«Στις 11 Οκτωβρίου 2023 και περί ώρα 23.45, ενώ επέστρεφα στην οικία μου από εστιατόριο της Βουλιαγμένης έστριψα κανονικά από την οδό Ανθέων στην οδό Γούναρη και στάθμευσα στο πρώτο περίπτερο που συνάντησα, με σκοπό να αγοράσω αναψυκτικά. Σημειωτέον στο δρόμο υπήρχε κυκλοφορία αυτοκινήτων και στο περίπτερο υπήρχε κόσμος που ψώνιζε. Πριν προλάβω να πάρω την τσάντα μου με τα χρήματα και το κινητό μου και πριν προλάβω να ανοίξω καν την πόρτα του οδηγού, είδα έκπληκτη έναν άντρα να κατευθύνεται προς το μέρος μου, ερχόμενος από μία μοτοσικλέτα που είχε σταματήσει μπροστά από εμένα, και με έντονα απειλητική διάθεση, εξαγριωμένος, αφρίζοντας, άρχισε να κοπανάει με τις γροθιές του το τζάμι της θύρας του οδηγού, το οποίο ήταν κλειστό, και παράλληλα μου φώναζε «πουτάνα άντε γαμήσου, θα σε σκοτώσω, μαλακισμένη» αναφέρει στον απολογητικό της υπόμνημα η κυρία Βατίδου.

Η παρουσιάστρια υποστηρίζει ότι εκείνη τη στιγμή ο άνδρας της έσπασε τον καθρέφτη.