Η Έλενα Κρεμλίδου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star», αναφέρθηκε στην υπόθεση του revenge porn, στην οποία και δικαιώθηκε νομικά, καθώς και την δύσκολη συναισθηματική περίοδο που βίωνε τότε.

«Αυτή η υπόθεση είναι κάτι που με ταλαιπωρεί πάρα πολλά χρόνια τώρα. Τρέχω από την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος με δικηγόρους, έχω κάνει κάποιες τελευταίες δίκες και τα λοιπά, είναι πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό. Αυτό που θα ήθελα όμως να πω είναι, κυνηγήστε το δίκιο σας», είπε αρχικά η Έλενα Κρεμλίδου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έτσι όπως κάθομαι τώρα, εδώ στην κουζίνα, ήταν η πρώτη στιγμή που την έλαβα την πρώτη απειλή και ήμουν έτοιμη να πηδήξω από εδώ κατευθείαν. Από τον τέταρτο όροφο. Δηλαδή είχα σοκαριστεί τόσο πολύ, δεν ξέρω τι με σταμάτησε και απλά επί τόπου σκέφτηκα πως μπορώ να πάρω τη δίωξη του ηλεκτρονικού εγκλήματος».

Να θυμίσουμε ότι η Έλενα Κρεμλίδου σε συνέντευξή της είχε μιλήσει για τον δικαστικό της αγώνα ενάντια στο revenge porn, ο οποίος ξεκίνησε το 2018 όταν άγνωστοι διακίνησαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου αλλά και ροζ βίντεο στα οποία δεν εμφανίζεται εκείνη.

Η ίδια κέρδισε το δικαστήριο και ένας από τους ανθρώπους που τη διέσυραν στο διαδίκτυο καταδικάστηκε.

«Ξεκίνησε από ένα fake προφίλ το 2018 που από το πουθενά μου έστειλε φωτογραφία που είμαι ανήλικη και μου είπε αν δεν του στείλω εκ νέου φωτογραφία, αυτή θα κυκλοφορήσει παντού. Πήγα αμέσως στη Δίωξη και αυτό συμβουλεύω σε όλους να πάνε στη Δίωξη. Συμβουλεύτηκα και δικηγόρο. Επειδή δεν υπέκυψα στους εκβιασμούς, όντως κυκλοφόρησε η φωτογραφία παντού.

Μπορεί να ήταν και πρώην μου, το ψάχνουμε ακόμα. Ξεκίνησε να κυκλοφορούν βίντεο και έλεγαν ότι είμαι εγώ ενώ δεν ήμουν. Η ουσία είναι πώς είτε είσαι ή δεν είσαι, κανείς δεν μπορεί να σε εκβιάσει. Παίρνω πολλά μηνύματα από κορίτσια που τους συμβαίνει κάτι αντίστοιχο, τις συμβουλεύω να πάνε στη Δίωξη.

Με εκβίαζαν προσωπικά ζητώντας μου νέο υλικό ή να βρεθούμε σεξουαλικά.

Ο συγκεκριμένος που δικάστηκε είχε κανονικό προφίλ, επώνυμο, που δεν ισχύει πια. Ο άνθρωπος δικάστηκε ερήμην του, δεν ήρθε καν στο δικαστήριο με δικηγόρο, τίποτα και δικάστηκε 15 μήνες. Δεν πήγε ούτε καν στο τμήμα. Πέρα από το μήνυμα στα κορίτσια, να φοβούνται οι θύτες και όχι τα θύματα. Ελπίζω πραγματικά το όλο θέμα του σεξ να μην είναι ταμπού», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Έλενα Κρεμλίδου.