Η πρώην παίκτρια του «Power of love», Έλενα Πολυχρονοπούλου λίγους μήνες μετά την αποφυλάκιση και την αθώωσή της στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης, που την οδήγησε στη φυλακή, πήρε τη θέση της Εύης Βατίδου στην εκπομπή με τα προξενιά.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αποκάλυψε πως πλέον της είναι δύσκολο να εμπιστευτεί κάποιον άνθρωπο και πως παρακολουθεί έναν ψυχολόγο που τη βοηθά να θέτει όρια στις σχέσεις της.

Η ξανθιά παίκτρια η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι τότε διατηρούσε σχέση με τον συμπαίκτη της Φίλιππο Αρβανίτη αλλά ο δεσμός τους δεν ευδοκίμησε μετά το παιχνίδι.

Σπούδασε στο τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών, έχει κάνει σπουδές σε Δραματική σχολή αλλά σε σχολή Δημοσιογραφίας.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε εκπομπή συνοικεσίων, ενώ ήταν πρωταγωνίστρια στα «Διλήμματα» που παιζόταν στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.

«Έχω κάνει σπουδές δημοσιογραφία και υποκριτικής. Ξεκίνησα από τα “Διλήμματα” στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα με ενδιέφερε να δοθεί μια ευκαιρία σε νέα πρόσωπα με μικρότερη εμπειρία, έχει υπάρξει κορεσμός», τόνισε.