Η Ελένη Χαραλπούδη, η viral μαμά των social media έχει καταφέρει να ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με τα βίντεό της στα οποία παρουσιάζει με τον δικό της τρόπο τύπους και συμπεριφορές μαμάδων που όλοι έχουμε συναντήσει στην καθημερινότητά μας.

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη το απόγευμα του Σαββάτου 25/5 στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μπαμπά-δες» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύντροφό της Λάζαρο και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της με την αναφορά στον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή.

Πιο αναλυτικά, η Έλενα Χαραλαμπούδη σημείωσε για τον σύντροφο της Λάζαρο ότι «πατάει πάρα πολύ γερά στα πόδια του. Στην αρχή της σχέσης μας, οι φίλες μου δεν μπορούσαν να καταλάβουν πως ταιριάξαμε. Ακόμα και όταν έμεινα έγκυος, η μαμά μου ήταν σε φάση… «Είσαι σίγουρη; Είσαι εντάξει με αυτό;». Τους φάνηκε πολύ παράξενο το γεγονός ότι ο Λάζαρος ήταν ένας πολύ σταθερός χαρακτήρας, με μια πολύ σταθερή δουλειά και σταθερό πνεύμα».

«Μήπως σου θύμιζε κάποιον; Μήπως σου θύμιζε τον μπαμπά σου» αναρωτήθηκε τότε ο Τάσος Ιορδανίδης για να συγκινηθεί η καλεσμένη του και να δηλώσει τα εξής. «Αχ τώρα, τι μου κάνεις! Η αλήθεια είναι ότι ο μπαμπάς μου ήταν ένας πάρα πολύ σταθερός χαρακτήρας. πολύ αερικό με μια άλλη οπτική αλλά ήταν ένας πάρα πολύ χαρούμενος άνθρωπος. Τον έχω χάσει εδώ και έναν χρόνο, ενάμιση, δύο… Δεν ξέρω, έχω σταματήσει να μετράω».

Στην συνέχεια, η Έλενα Χαραλαμπούδη πρόσθεσε: «Οι γονείς μου ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικοί και οι δύο, ο μπαμπάς μου και η μαμά μου. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πάρει αυτή την ανατροφή. Ναι, ο Λάζαρος έχει πάρα πολλά στοιχεία από τον μπαμπά μου και τα καλά του και τα άσχημα του. Δηλαδή μου τον θυμίζει σε πάρα πολλά πράγματα, κυρίως σε αυτόν τον αυθορμητισμό του».

Δείτε το βίντεο: