Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή «Breakfast@star» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Δήμος Βερύκιος στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου και τα όσα είπε για την Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βερύκιος είπε:

«Η Μενεγάκη είναι η καλύτερη businesswoman της ελληνικής τηλεόρασης, στις διαπραγματεύσεις δεν την πιάνεις».

Όταν ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου του ανέφερε ότι έγινε απόπειρα να γίνει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η νέα Μενεγάκη ο Δήμος Βερύκιος είπε: «Μη μου χαλάς το όνειρο που έχω για σένα!».

«Η Μενεγάκη έχει ευθύνες για τη Σπυροπούλου όπως και ο Λαζόπουλος, της είχαν φουσκώσει τα μυαλά, ότι μπορεί να γίνει σταρούμπα», τόνισε στη συνέχεια ο Δήμος Βερύκιος.

Η Ελένη Χατζίδου μετά την προβολή του αποσπάσματος σχολίασε: «Δεν νομίζω να ήταν μόνο καλή κουβέντα. Εγώ, απ’ ότι θυμάμαι, είναι σαν να την είχε πάρει από το χέρι η Ελένη Μενεγάκη, είχαν ξεκινήσει και παρέα. Ήταν με την σφραγίδα της αυτό που ακουγόταν, ότι έρχεται η νέα Μενεγάκη.

Το στήριζε και αυτή δηλαδή. Όταν βλέπει όλος ο κόσμος, που αγαπάει την Ελένη Μενεγάκη και τη θεωρεί νούμερο 1, βλέπει ότι σου συστήνει μια νέα κοπέλα ως ένα τηλεοπτικό προϊόν που είναι πάρα πολύ καλό, την εμπιστεύεσαι… Οπότε και ο κόσμος έξω φαντάζομαι που θα έβλεπε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα την αγαπούσε χωρίς να ξέρει το γιατί. Επειδή τούς την πρότεινε η Ελένη Μενεγάκη σαν κάτι καλό, νέο, καινούργιο».