Στην εκπομπή «I Love Σου Κου» μίλησε η Ελένη Χατζίδου, η οποία ρωτήθηκε για τη φετινή σεζόν στην πρωινή εκπομπή του Star αλλά και τις τηλεοπτικές κόντρες από τις οποίες επιθυμεί να απέχει, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στην κάμερα του ANT1.

«Εμείς θέλουμε να είμαστε έξω από τις τηλεοπτικές κόντρες. Όταν νιώθουμε μία ένταση θέλουμε να τη ρίχνουμε. Εμένα μου αρέσει ως τηλεθεάτρια να βλέπω πράγματα χαρούμενα», απάντησε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Σε ερώτηση για το εάν ο σύζυγός της κάνει σκηνές ζήλιας: «Ο Ετεοκλής δεν θέλει να ακούει το τραγούδι μου “δεν θα σε περιμένω” και το βίντεο κλιπ που είχε μια σκηνή πιο πιπεράτη, δεν μπορεί να το καταλάβει, αλλά είναι ρόλος αυτός για όλους τους τραγουδιστές που κάνουν βίντεο κλιπ. Είχε πλάκα γιατί μου έπαιξε υπεράνω», απάντησε η Ελένη Χατζίδου.

Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου πρόσθεσε: «Δεν είναι ζηλιάρης, είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην οικογένειά μας και στο παιδάκι μας. Εμπιστεύεται πολύ ο ένας τον άλλο, οπότε δεν είχαμε ποτέ θέμα ζήλιας. Μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά γι’ αυτόν».